Trainee Vest
Bygg, anlegg og eiendom, Teknologi
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 22. januar 2018
raineevest.no

BOB BBL: Trainee - Forretningsutvikler

BOB BBL er en av de største boligutviklerne på Vestlandet – og en tydelig og engasjert byutvikler i Bergen. BOB ønsker å være med på sette dagsorden for moderne utbygging og forvaltning – enten vi snakker om boliger eller næringseiendom.
Vi skal være blant de beste til å ta i bruk fremtidsrettet teknologi innen miljø, teknikk og kundereise. Vi har etablert digital forretningsutvikling som eget satsingsområde, og våre eksisterende medlemmer og kunder skal få en opplevelse at BOB er i førersetet – og at vi akter å holde oss der. BOB skal være hode – og ikke hale.
Vi er 160 fremoverlente ansatte, med moderne kontorlokaler sentralt i Bergen. Vi ekspanderer stadig – og spennende arbeidsoppgaver står bokstavelig talt i kø.

- Våre verdier synliggjør våre ambisjoner: Offensiv – Profesjonell – Engasjert – Nyskapende.

Trainee - Forretningsutvikler

De siste årene har vi opplevd en omfattende utvikling innen teknologi, noe som påvirker og gir muligheter i et omfang som ikke tidligere har vært mulig. Vi snakker derfor om den digitale industrielle revolusjonen, eller «Industri 4.0». Industri og næringsliv har kommet langt i bruk av teknologi innen prosesstyring, målinger og IT, men de siste årenes utvikling gjør mulighetsbilde enda større.

Som følge av dette bygger BOB seg opp innen innovasjon og forretningsutvikling. Stillingen som trainee vil bli lagt inn i selskapets avdeling for forretningsutvikling. Her har du en mulighet til å bli godt kjent med et sterkt fagmiljø innen eiendomsutvikling, drift og forvaltning av næringsbygg, samt produktutvikling innen boløsninger.