PA Consulting Group
Rådgivning
Fulltid
Østlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 15. september 2019
Jessica Hartenberger
t:
e: Jessica.Hartenberger@paconsulting.com
www.paconsulting.com/about-us/locations/norway

Fast stilling for nyutdannede med oppstart høsten 2020 - Analyst

PA Consulting er et ledende, internasjonalt Management Consulting-selskap i vekst. I Norden er vi over 300 dyktige medarbeidere som arbeider med strategisk rådgivning, innovasjon, endringsledelse og transformasjonsprosesser. Våre konsulenter jobber med å skape verdi for ledende norske og internasjonale virksomheter. Vi har kontor på Skøyen i Oslo.

Som nyansatt konsulent i PA er du en viktig lagspiller i våre prosjektteam. Du jobber sammen med erfarne seniorkonsulenter, og har ansvar for å gjennomføre analyser av bransjer og virksomheter, fasilitere workshops og sikre gjennomføring av forbedringer for kundene våre. Vi som jobber i PA er engasjerte, ambisiøse, og levende opptatt av å levere resultater som gjør en forskjell og som overgår kundens forventninger. I tillegg har vi et svært godt og inkluderende arbeidsmiljø bestående av imøtekommende kollegaer med et genuint ønske om å spille hverandre gode.

Personlig utvikling har høyt fokus i PA. Du får en unik mulighet til å utvikle din egen kompetanse gjennom å løse komplekse problemstillinger på tvers av ulike sektorer i samarbeid med våre kunder, og lokale og internasjonale eksperter. Fra du starter i PA får du tett oppfølging av en mentor som hjelper deg med utvikling og veiledning av din karriereplan.

Vi ser etter kandidater med:
- Ett år igjen av mastergraden
- Sterke akademiske resultater
- Høy faglig kompetanse og personlig integritet
- Gode mellommenneskelige egenskaper og høye ambisjoner
- Sterke kommunikasjonsferdigheter (både norsk og engelsk - muntlig og skriftlig)

Last inn søknadsbrev, CV med karaktersnitt og karakterutskrifter fra høyskole/universitet og videregående skole innen 15.september.

For mer informasjon vedrørende stillingen kontakt Jessica Hartenberger