Rystad Energy
Energi, Olje og gass, Rådgivning
Fulltid
Østlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 11. oktober 2019
www.rystadenergy.com

Fast Stilling – Analytiker

Ønsker du å utfordre deg selv og andre analytikere i olje- og gassindustrien ved å ta en del i analyseavdelingen til Rystad Energy? Vi søker flere analytiker til et av verdens ledende rådgivningsselskap innen olje, gass og energi.

Siden starten i 2004 har Rystad Energy vokst kraftig og leverer i dag data, analyser, transaksjons- og strategirådgiving til energiselskaper, leverandører, banker, investorer og myndigheter over hele verden.

Analyseavdelingen består av fem grupper: E&P, Shale, Oilfield Service, Markets og Renewables, og vi søker motiverte kandidater med sterke akademiske resultater og analytisk legning til å styrke disse avdelingene. Analytikere i Rystad Energy har ansvar for å vedlikeholde og utvikle våre databaseprodukter og rapporter ved å samle samle og analysere informasjon samt presentere dette overfor våre kunder globalt. Arbeidet vil gi dyp innsikt inn i olje- og energiindustrien, og analytikere vil jobbe tett med våre konsulenter, programmere, selgere og markedsførere.

Arbeidsted vil være på attraktive lokaler på Aker Brygge med muligheter for utstasjonering på et våres internasjoale kontorer etter et par år. Noe reising må påberegnes.

Vi ser etter deg som vil fullføre en mastergrad høsten 2019 og våren 2020, samt kandidater med 2-4 års erfaring fra industrien eller tilslvarende analysearbeid.

Registrer din søknad på vår søknadsportal innen 11. Oktober. Legg ved søknadsbrev inkl. CV, karakterutskrifter fra høyere og videregående utdanning samt eventuelle attester samlet i en pdf-fil.

Ved spørsmål, kontakt Audun Martinsen på tlf. 480 77 611 eller audun.martinsen@rystadenergy.com.