Sopra Steria
IT, Rådgivning, Teknologi
Fulltid
Norge
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 01. oktober 2019
Ingrid Syrstadeng
t:
e: ingrid.syrstadeng@soprasteria.com
www.soprasteria.no

Få en rakettstart i arbeidslivet hos Norges beste arbeidsplass!

Synes du de fleste graduate-programmer fremstår som nesten helt like? For å gjøre det litt enklere for deg å velge, tenkte vi å fortelle om de to tingene som skiller oss ut fra de aller fleste, ja - kanskje alle.

Å ha flere muligheter er nemlig lurt dersom du ennå ikke har bestemt deg for hva du ønsker å bli skikkelig god i om noen år. Vi har varierte prosjekter, flere forskjellige roller og et utall ulike kunder å jobbe med. Det gjør at du har mange muligheter til å ombestemme deg, dersom du vil jobbe innen nye fagområder og bransjer. Du vil i så fall ikke bli den første.

Kolleger som har jobbet andre steder sier vi deler langt mer kunnskap enn andre. Her er det alltid noen som vil øse av sin erfaring, og har du en idé på lager er det mange som vil utvikle den sammen med deg. «Power of Sharing» er et begrep som sitter i ryggmargen hos de som jobber hos oss, for vi tror på at kunnskap som deles, den vokser. Med ulike fagmiljøer vil du få et mangfold av innspill, ikke bare de samme tankene, om og om og om igjen.

I tillegg til disse to tingene, får du selvfølgelig mye mer.

Les mer om vårt Graduate-program innen ulike fagområder og søk på våre stillinger her: https://www.soprasteria.no/karriere/graduate-programmet