OBOS BBL
Bank og Finans, Bygg, anlegg og eiendom, Energi, IT, Regnskap og revisjon
Trainee
Norge
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 15. januar 2020
Therese Kristoffersen
t: 99107247
e: Therese.kristoffersen@obos.no
www.obos.no

Er du vår nye helt?

Våre helter er alle de menneskene som hver dag tør å ta OBOS ett steg lenger. Nå søker vi nye helter til vårt sommertraineeprogram!
Er du ambisiøs og ønsker deg noe mer enn en vanlig sommerjobb? Da bør du søke sommertraineestilling i OBOS-konsernet! 

I OBOS får du muligheten til å bli kjent med organisasjonen og få en bedre forståelse av ditt fagområde. Her skjer det mye spennende om dagen og mulighetene er mange for de som har lyst til å være med å bidra til å bygge framtidens samfunn og oppfylle boligdrømmer. Viktig i OBOS er vårt samfunnsansvar, vårt grønne ansvar og fokuset på innovasjon.

Hvordan blir sommeren som trainee i OBOS?

Traineeperioden starter 8. juni og varer til 14. august, med 3 uker fri i juli. Du får selvsagt timelønn for det du jobber. Vi praktiserer 37 timers arbeidsuke, med jobb mandag til fredag.  
Arbeidsoppgavene dine vil variere etter hvilken enhet du jobber i, men du vil uansett få nødvendig opplæring og en fadder. I tillegg til å utføre dine daglige arbeidsoppgaver, vil du kunne delta på møter og/eller befaringer, samt faglige diskusjoner i avdelingen. 

Å være trainee er noe annet enn en vanlig sommerjobb. Derfor har vi flere samlinger i løpet av sommeren hvor du får møte de andre traineene på tvers av fagområder. Her legger vi opp til erfaringsutveksling og mulighet til å bygge nettverk, samtidig som du blir bedre kjent med OBOS generelt. I tillegg skal vi ha det gøy og sosialt sammen! Du blir også kjent med de andre traineene gjennom flere tverrfaglige prosjekter, hvor resultatene presenteres på siste fellessamling.

Hvem søker vi etter?
Vi er på jakt etter kandidater som har fullført minst 2 år av høyere utdanning (bachelor/mastergrad) innenfor følgende fagområder:
Økonomi/finans/regnskap
Bank/forsikring
Ingeniørfag innen bygg/anlegg/energi/miljø
Eiendomsfag/-utvikling
Eiendomsmegling
IT
Kommunikasjon/digitale tjenester
HR
Rettsvitenskap/juss

Karakterer er ikke det viktigste, men et godt karaktersnitt gir en indikasjon på at du er dedikert og evner å tilegne deg ny kunnskap kjapt. I tillegg har du gjerne vist et engasjement under studietiden eller hatt relevante deltids-/sommerjobber tidligere. 

Du vil få god oppfølging og relevante arbeidsoppgaver, men det er også viktig for oss at du er både selvgående og initiativrik. Du er nysgjerrig og lærevillig, og en positiv bidragsyter til arbeidsmiljøet vårt. I tillegg er det viktig for oss at du er god til å kommunisere, både skriftlig og muntlig. Gode Office kunnskaper er en fordel, og for økonomifunksjonene er det ønskelig at du behersker Excel godt.

Dette høres spennende ut, hvordan søker jeg?
Skriv en søknad som beskriver hvorfor DU er vår nye helt! :)

Spesifiser hvilket fagområde du kunne tenke deg å jobbe innenfor. Arbeidssted vil fortrinnsvis være i Oslo, men det kan være muligheter i våre regioner. Dersom du kunne tenke deg å jobbe ved ett av våre regionskontor, skriver du dette i søknaden. I tillegg til søknaden er det viktig at du fyller ut CV og laster opp vitnemål/karakterutskrifter, og eventuelle attester. Dette er et krav for å bli vurdert. 
Søk gjerne allerede i dag. Vi gleder oss til å høre fra deg! 
 
Les om hvordan tidligere sommertraineer hadde det på OBOS sommertrainee sin facebookside. 

Les mer om hva slags tverrfaglige prosjekter tidligere traineer har fått jobbe med på OBOS sine karrieresider.