Deloitte
Bank og Finans, Regnskap og revisjon, Rådgivning
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 01. desember 2019
deloitte.no

Er du i sluttfasen på dine studier og har interesse for regnskap og revisjon? Flere av Deloitte sine kontorer ønsker deg med på laget!

Vi rekrutterer nyutdannede til flere av våre kontorer til Audit & Assuranse med oppstart 2020.

Kristiansand - Lyngdal - Grimstad - Drammen - Oslo - Florø - Førde - Sogndal

Hvordan er det å jobbe som revisor?
Som revisor har du et viktig samfunnsoppdrag gjennom å bekrefte og analysere finansiell informasjon, og vil faktisk være definert som «samfunnets tillitsperson» i henhold til norsk lov. Revisjon er en viktig bidragsyter til et effektivt, velfungerende og transparent næringsliv. Deloitte reviderer flere av Norges største virksomheter, og du vil komme på innsiden av både små lokale og store internasjonale selskaper i mange ulike bransjer.

Du vil opparbeide deg ettertraktet innsikt og kompetanse innen fagområder som regnskap, finans, verdsettelse, virksomhetsprosesser, risikoanalyse, økonomistyring, skatt og forretningsstrategi, i tillegg til å utvikle personlige egenskaper innen ledelse, prosjektstyring, samarbeid og kommunikasjon.

Utvikling av ny teknologi sørger for en mer innovativ og nyskapende revisjon. Som verdens største leverandør av profesjonelle tjenester er Deloitte i front med å utvikle egen teknologi som skaper merverdi for samfunnet. Dataanalyse ved bruk av kraftige IT-verktøy gjør oss i stand til å analysere store mengder data effektivt. Dette bidrar til bedre risikovurderinger og –analyser, hvilket gir bedre innsikt for både oss og våre klienter.

Kvalifikasjoner
• Utdannelse innen økonomisk spesialisering eller annen relevant utdannelse
• Gode akademiske resultater
• Gode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
• God teknologi- og IT-forståelse

Hva kan vi tilby deg?
I Deloitte har vi et arbeidsmiljø som bygger på tillit og samarbeid. Vi er opptatt av å ha dyktige medarbeidere som trives, og har et variert tilbud til ansatte både innen kultur, idrett og sosiale aktiviteter. De første ukene hos oss vil du få delta på en rekke kurs som er skreddersydd for å gi deg en solid start på arbeidslivet. Du vil få en unik mulighet til å bli kjent med dine kollegaer, både faglig og personlig, gjennom et intensivt kursprogram og sosiale arrangementer. I Deloitte vil du få mulighet til å jobbe på prosjekt innenfor mange ulike bransjer, tilpasset dine kvalifikasjoner og interesser. Å starte en karriere i Deloitte vil, uavhengig av fremtidige karrierevalg, åpne en verden av muligheter for deg. Som nyansatt revisor hos oss vil du få tett oppfølging og opplæring fra dag 1. Du vil få tildelt egen fadder og coach som sammen vil sørge for at du får den støtten og veiledningen du trenger for å lykkes i din rolle gjennom fokus på dine styrker og hvordan du skal utvikle deg videre.

What impact will you make?
Arbeidet ditt vil utgjøre en forskjell hver eneste dag samtidig som du vil trives i en dynamisk og resultatorientert kultur preget av inkludering og samarbeid. Vi har mer enn bare forhåpninger om å finne løsninger. Vi ønsker å bidra på en måte som utgjør en positiv og essensiell forskjell for de rundt oss, våre oppdragsgivere og samfunnet som helhet. Hos Deloitte vil du ha ubegrensede muligheter til å realisere ditt fulle potensial.

Link til stillingsutlysninger for Audit & Assurance:

Oslo: https://deloitte.recman.no/job.php?job_id=108570

Drammen: https://deloitte.recman.no/job.php?job_id=103555

Sørlandet (Kristiansand, Lyngdal og Grimstad): https://deloitte.recman.no/job.php?job_id=109626

Sogn og Fjordane (Florø, Førde og Sogndal): https://deloitte.recman.no/job.php?job_id=103847

Høres dette interessant ut? Sende oss gjerne din CV og søknad så fort som mulig. Vi vurderer søknader fortløpende.

Vi ser frem til å motta din søknad!