Deloitte
Regnskap og revisjon, Rådgivning, Teknologi
Annet
Østlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 16. mars 2017
deloitte.no

Vil du utfordres på arrangementet voyage@deloitte?

Er du engasjert, ambisiøs og klar for en utfordring? Bli med på en reise med oss hvor du vil få både faglige og personlige utfordringer. Her vil du bli kjent med nye mennesker og få bedre kjennskap til en av Norges mest attraktive arbeidsgivere.

Når: 15.-17. Juni 2017
Hvor: Deloittes hovedkontor i Oslo, samt på Christian Radich
Hvem: For deg som studerer økonomi, ingeniørfag eller teknologi på 3. eller 4. kull, eller er jusstudent på 2., 3., eller 4. avdeling.

Hva er voyage@deloitte?
Arrangementet foregår fra torsdag til lørdag. Her vil det være faglige utfordringer med kurs og case på torsdag i tverrfaglige team med andre studenter, veiledet av dyktige ledere i Deloitte. Caset inneholder reelle problemstillinger du vil kunne møte når du jobber i Deloitte. Løsningen på caset skal presenteres for et dommerpanel, som gir tilbakemelding på innhold, struktur og fremføring – en unik mulighet til å sette kunnskap fra skolen i praksis, samtidig som du får øvd deg til potensielle caseintervjuer i fremtiden.

Etter denne delen er avsluttet, mønstrer vi på båten Christian Radich. Her venter teamarbeid, god stemning og nye venner fra andre skoler og ansatte i Deloitte. Arrangementet avsluttes lørdag ettermiddag.

Vil du være med på reisen?
Send oss din søknad i dag ved å benytte deg av vårt elektroniske søknadskjema. For å bli vurdert må CV, relevante attester, vitnemål/karakterutskrifter fra videregående skole og høyere utdannelse lastes opp som vedlegg til søknaden.

Siste frist for å søke er 16.mars!

Aud Elin Omholt
HR Konsulent
(+47) 915 84 146

Cecilie Staubo Boasson
HR Konsulent
(+47) 980 78 167