RiksTV AS
Media
Fulltid
Østlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 14. oktober 2018
www.rikstv.no

Controller

Vi skal styrke vår kompetanse og kapasitet i vårt Controller-team. Vi leter derfor etter deg som er sterk analytisk og som tør å utfordre oss på veien videre!

Du vil bli en del av et Controller-team på fire personer hvor vi både utfordrer og støtter hverandre. Vi har et unikt og åpent miljø hvor vi drar nytte av hverandres kompetanse, og vi jobber på tvers av selskapet i tverrfaglige team for å styrke dette hver dag.


Arbeidsoppgaver

Du vil som Controller hos oss få en variert hverdag hvor analysene du utfører endrer seg i takt med markedet. Du vil utføre spennende analyser og dele innsikt med andre kollegaer i RiksTV. Du vil i tillegg følge opp både drift og nøkkeltall, ha en viktig rolle i månedsavslutninger og utføre diverse ad-hoc oppgaver. Vi har det siste året jobbet med å innføre smidig virksomhetsstyring basert på prinsippene bak Beyond Budgeting, og kontinuerlig prognoseoppdateringer vil være en del av dine arbeidsoppgaver.


Kvalifikasjoner vi ønsker at du skal ha

Vi ser etter deg som har økonomiutdannelse på masternivå fra universitet eller høyskole, med solide akademiske resultater. Du kan være nyutdannet eller ha relevant arbeidserfaring på inntil to år. Du må være glad i å bruke Excel, og det er en fordel om du har interesse for IT-systemer. Vi er stolte av det arbeidet vi leverer, og analysene vi utfører har stor betydning for selskapet. Derfor kreves det at du forstår viktigheten av kvalitet i leveranser.Hva vi tilbyr

Hos oss får du en utfordrende og spennende hverdag i en bransje i enorm utvikling med produkter som er synlige og engasjerende for kundene våre. Vi holder til i moderne lokaler på Økern i Oslo, med topp moderne møterom, takterrasse, treningsrom, bordtennisbord, shuffleboard – og en fantastisk kantine med vår egen kokk.

Vi er en kompetansebedrift med gode utviklingsmuligheter. For oss er det viktig å ha det gøy på jobb, og vi har et ungt og sosialt miljø. Vi har konkurransedyktige betingelser og du har muligheten til å ha fleksible arbeidstider og ferieavvikling.