Prokura AS
Fulltid
Internasjonalt
Søknadsfrist: 15. desember 2019
June Moghal Sandnes
t:
e: june_sandnes@prokura.no
www.prokura.no

Business Analyst

Er du i ferd med å fullføre mastergraden din, klar til å hive deg ut i arbeidslivet og starte den profesjonelle karrieren din i en virksomhet som tilbyr en grad av selvstendighet og ansvar som ingen annen konsulentvirksomhet kan matche?

Er du klar til å finne ut av hvordan dine eksepsjonelt gode karakterer og høye ambisjoner gjør at du klarer deg i rollen som konsulent med muligheten til å gjøre store forskjeller på bunnlinjen til ledende private og offentlige virksomheter i en rekke forskjellige bransjer?

Hvis du stiller deg positivt til det ovenstående har du en unik mulighet til å søke på en stilling som Business Analyst i Prokura og bli en del av en dynamisk organisasjon. Prokura er på jakt etter kandidater som kan tiltre stillingen som Business Analyst ved kontoret i Oslo snarest. Stillingen innebærer en arbeidsmengde etter behov og mulighet.

Vi forventer at du er:
• Interessert i innkjøp og supply chain, enten med en akademisk fordypning innen emnet eller erfaring fra arbeidslivet
• En høyt kvalifisert person som holder på å gjennomføre en mastergrad med over gjennomsnittet gode karakterer
• En tallknuser som samtidig behersker rollen som problemløser
• Selvstendig, handlingsorientert og har en sterk personlig drivkraft til arbeidet og dine omgivelser
• Fleksibel og villig til å tilpasse deg endringer i arbeidsmiljøet i en virksomhet som er i vekst
• Avansert bruker av Excel og PowerPoint
• Flytende i engelsk – både i skrift og tale

Vi kan tilby:
• En spennende jobb med høy grad av selvstendighet og muligheten til å påvirke dine arbeidsoppgaver
• Muligheten til å erfare hvordan det er å jobbe som konsulent
• En ung og dynamisk organisasjon der vi gir deg muligheten til å utvikle dine egne ferdigheter gjennom konstant trening, feedback og coaching

Som Business Analyst arbeider du deltid. For å søke, send oss ditt søknadsbrev, inkl. CV og karakterutskrifter, til recruiting@prokura.dk

Om Prokura

Prokura ble grunnlagt i 2008 og er et spesialisert konsulentselskap som sysselsetter seg med problemstillinger relatert til innkjøp og supply chain. Virksomheten er ledet av konsulenter med lang erfaring fra McKinsey & Company og Boston Consulting Group. Prokura har allerede blitt en ledende aktør i markedet og oppnår signifikante besparelser for ledende private og offentlige organisasjoner i Norden.

Prokuras ekspertise kombinerer solide funksjonelle ferdigheter og erfaring fra produkt, - prosess - og tjenesteindustrien. Dette bidrar til at kundene oppnår en konkurransedyktig og differensiert praksis innen innkjøp og supply chain som gjør virksomheten profitabel samt gir den muligheten til å investere for fremtiden.

Engasjementer for kunden spenner fra innkjøps- og driftsdiagnostikk til utarbeidelse av strategi for forretningsenheter samt optimalisering, implementering og kontinuerlig forbedring av virksomhetens praksis. Prokuras spesialister innen innkjøp og supply chain bringer eksplisitt analytisk forståelse for strategiske, taktiske og operasjonelle beslutninger som direkte påvirker bunnlinjen til våre klienter.

Send din søknad, CV og karakterer til recruiting@prokura.no