Firstpoint
IT, Rådgivning, Teknologi
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 30. november 2019
Alistair Brown
t: +47 91006115
e: alistair.brown@firstpoint.no
www.amestosolutions.no

Associate Business Intelligence Consultant | Oslo/Bergen, oppstart høsten 2020

Er du nysgjerrig, liker utfordringer og evner å finne smarte løsninger i møte mellom teknologi og forretning? Vi i Amesto Firstpoint ser nå etter nye medarbeidere i Bergen og Oslo!

Hvem ser vi etter?
Vi ser etter lærevillige juniorer som har lyst på en reise inn i den digitale skyen. Vi er spesielt interessert i unge mennesker med utdannelse innen økonomi, som har et ønske om å jobbe i grensesnittet mellom teknologi og forretning. I tillegg til den formelle og faglige kompetanse legger vi også stor vekt på de personlige egenskapene hos våre nye medarbeidere. Hva man kan er én ting, men minst like viktig er hvordan man forvalter sin kunnskap og kompetanse. Et brennende engasjement, læringsvilje og evne til å turnere endringer, er nøkkelegenskaper hos våre medarbeidere.

Amesto Firstpoint lever av å bygge bro mellom teknologi og forretning for virksomheter innen både det private og offentlige. Vårt målbevisste arbeid med kompetanseutvikling har for fjerde år på rad ført til fornyet gullpartnerskap med Microsoft innenfor Business Intelligence & Analytics. I tillegg er vi Power BI sertifisert partner. Mange av selskapets oppdrag handler om å optimalisere arbeidsprosesser og tilpasse dem en strukturert informasjonsflyt.

Vi ønsker kun å tiltrekke oss de aller beste medarbeidere. Å ha en god driv og sunn innstilling er alfa og omega i vår bransje. Ved siden av å kunne tilegne seg ny kompetanse, er det en fordel om man besitter evnen til å tenke utenfor boksen.

Ender du opp som en av de utvalgte, er veien åpen for en plass på Firstpoint Academy i samarbeid med Microsoft University. Les mer om programmet her: https://www.microsoft.com/nb-no/about/university/homepage.aspx

Søknad, CV, karakterutskrifter og eventuelle attester sendes til soknad@firstpoint.no. Skriv «Firstpoint Academy» som tittel på e-post.

Alle søknader vurderes etter søknadsfrist 30. november.