Pangea Property Partners AS
Bank og Finans
Fulltid
Norge
Søknadsfrist: 17. mars 2019
Erik Høvik
t: +47 48 40 80 97
e: eh@pangeapartners.no
www.pangeapartners.no

Analytikerstilling i Pangea Property Partners

Ønsker du å starte karrieren din i et selskap i vekst som har mange av de mest spennende oppdragene i Norden?
Pangea Property Partners er en ledende rådgiver innen corporate finance og transaksjoner i det nordiske markedet for næringseiendom. Siden 2010 har vi gjennomført rundt 400 transaksjoner med en underliggende eiendomsverdi på cirka 280 milliarder kroner. Vi er nytenkende, vi har svært høy kompetanse innen eiendom, og vi har stor gjennomføringskraft. Derfor har vi også vært rådgiver i den største eiendomstransaksjonen i Norden i flere år på rad. Vi har kontor i Stockholm, Oslo og London med drøyt 30 ansatte.
Vi søker nå en analytiker til vårt transaksjonsteam i Oslo med oppstart snarest, senest sommeren/høsten 2019.
Som analytiker kommer du til å jobbe bredt innenfor våre tre virksomhetsområder: eiendomstransaksjoner, corporate finance og analyse. Du vil jobbe med flere transaksjoner parallelt og er med i store deler av transaksjonsprosessen. Vi stiller høye krav til engasjement og ansvarlighet, og forventer at du holder deg løpende oppdatert og er interessert i det som skjer i eiendomsmarkedet. Til gjengjeld tilbyr vi muligheten til å jobbe i et spennende og utviklende miljø med potensial for en bratt læringskurve.
Du vil blant annet få jobbe med:- Analyse av eiendommer og markedet- Sammenstilling av presentasjoner og pitcher- Utarbeidelse av våre ukes- og månedsrapporter- Finansiell modellering (verdivurderinger, investeringscase etc.)- Videreutvikling av våre analyseprodukter
Hos oss får du faglige utfordringer i et corporate finance-miljø i vekst – med gode muligheter for å vise deg frem og vokse med selskapet. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og et uformelt arbeidsmiljø i fine lokaler på Tjuvholmen.
Vi leter etter en ambisiøs person som har solide analytiske evner og som kan jobbe godt både selvstendig og i team. Du må ha høyere økonomisk utdannelse, helst med spesialisering i finans, og det er en klar fordel om du allerede er interessert i eiendoms- og transaksjonsmarkedet. Det er også et pluss om du uttrykker deg godt skriftlig og muntlig, både på norsk og engelsk. Hvis du i tillegg har stor arbeidskapasitet og liker å ta og få ansvar, hører vi gjerne fra deg!
Vil du vite mer om oss eller om stillingen, kontakt Erik Høvik på eh@pangeapartners.no, +47 48 40 80 97
Send gjerne søknad så raskt om mulig, men senest 17. mars til hn@pangeapartners.no
I tillegg til en god søknadstekst ber vi deg sende CV og vitnemål fra videregående og høyskole/universitet. Vi kaller fortløpende inn til intervju.