Itera
Rådgivning
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 20. oktober 2017
Andreas Almquist
t: 93 29 00 23
e: Andreas.Almquist@itera.no
www.itera.no

Analytiker - internship

Rådgivning i Itera løser forretningsmessige utfordringer i skjæringspunktet strategi, digitalisering og innovasjon. Sammen realiserer vi løsninger for våre kunder som er innovative, kundeorienterte og verdifulle. Vi søker nå studenter som vil tre inn i rollen som rådgiver sommeren 2018.

Dette er en god mulighet for deg til å få en smak av livet som konsulent i ett av Norges fem mest innovative selskaper. Du vil utfordres og utvikles gjennom oppgaver som spenner seg fra viktige analyser til strategiske veivalg. Vi har lang erfaring med å gjennomføre sommerprosjekter og internships. De siste årene har våre sommerstudenter bidratt i flere strategiske og høyst reelle prosjekter, som skaper stor verdi for våre kunder. Neste sommer blir intet unntak!

Søknadsfrist: 20. oktober 2017

Hvem er du?
Vi ser etter bachelor- og masterstudenter som deler vår genuine interesse for hvordan digitalisering endrer bransjer og åpner for nye forretningsmodeller. Du bør ha et ønske om å prøve deg i konsulentbransjen og motiveres av å jobbe tverrfaglig. Vi trenger deg som vet at kvalitativ innsikt er like viktig som kreativ idéutvikling.

Eksempler på tidligere sommerprosjekt
- Norges første løsning for salg av bil med finansiering på nett. Løsningen inkluderer hele kjøpsprosessen – fra valg av bil til kredittsjekk og kjøp av bil fra forhandler
- Planlegging og utforming av digitalt låssystem. Prosjektet omfattet markedsanalyse og strategiske vurderinger tilknyttet implementeringen av et digitalt låssystem
- Nytt forsikringsprodukt for personalisert korttidsforsikring av bil. Prosjektet omfattet strategiske utredninger, design og pilotering av nytt produkt

Hvorfor Itera?
Vi hjelper våre kunder bli fremtidens digitale vinnere og ble i 2017 kåret til ett av Norges fem mest innovative selskaper. Hos oss står tverrfaglighet og gjennomføringskraft sentralt. Vårt unike fagmiljø består av strateger, innovatører, endringsledere, teknologer, tjenestedesignere, interaksjonsdesignere og kommunikasjonseksperter. Dette gjør oss i stand til å utfordre våre kunder med nye perspektiver og løse deres utfordringer helhetlig. Samtidig utfordrer det oss til å vokse, sammen.

I Itera verdsetter vi hverandres kompetanse og lidenskap, og det som inspirerer oss er faglig utvikling, nyskapning gjennom godt samarbeid, og å ha det gøy på jobb. Vi ser etter folk som ønsker å leve opp til vår visjon: «Make a difference».

Vil du ha en plass på sommerteamet 2018?
Send oss en søknad!