Protector Forsikring
Bank og Finans, Annet
Fulltid
Østlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 23. august 2019
www.protectorforsikring.no

Analytiker/Underwriter - Skadeforsikring

Protector Forsikring startet opp i 2004 og har siden oppstarten hatt en kraftig vekst; i løpet av de første 13 årene har selskapet vokst organisk til over NOK 5 mrd. i premieinntekter og har rundt 300 ansatte. Protectors fremgang bygger på unike relasjoner til våre samarbeidspartnere og et daglig fokus på kostnads- og kvalitetslederskap. Selskapet ble notert på Oslo Børs i 2007, og vi leverer forsikringsløsninger til bedriftsmarkedet og offentlig sektor. Utover Norge er Protector også etablert i Sverige, Danmark, Finland og England.
Protector har bygget opp en skadeforsikringsportefølje i Norge på over 600 millioner og er det mest lønnsomme forsikringsselskapet i Norden de siste ti årene. Vi ønsker nå å styrke vårt UW-team med en person som kan løfte skadeforsikring og bidra til videre lønnsom vekst i Norge.
Protector har i dag 4 underwritere på skadeforsikringsområdet, og søker nå en positiv kollega som tør å utfordre etablerte sannheter, har sans for detaljer og evner vurdere disse i perspektiv. Du må ha et ønske om å arbeide i et dynamisk miljø med stor takhøyde. I tillegg må du være selvgående, ha et kommersielt anlegg og motiveres av en prestasjonskultur. Kjenner du deg igjen i disse egenskapene er det deg vi søker!
Arbeidsoppgaver:- UW/analyse av skaderisiko, nysalg og fornyelser- Utarbeide tilbud og følge opp forsikringsmeglere i anbudssituasjoner og i fornyelse av egne kunder- Forretningsutvikling gjennom analyse og prosjektbidrag- Være en lagspiller i et utvidet skadeforsikringsteam på tvers av UW, service og skadeoppgjørKompetansekrav og personlige egenskaper- Du er åpen for nye utfordringer på tvers av en spennende organisasjon- Du er lærevillig og komfortabel med å få ansvar- Du er nysgjerrig på forhold som påvirker skaderisiko- Du kommuniserer pedagogisk og tydelig, både skriftlig og muntlig.- Du tåler høyt arbeidstempo, skiftende oppgaver og er fleksibel med tanke på prioriteringer og endringer av behov fra miljøet rundt deg- Du er selvstendig, løsningsorientert og ønsker utfordringer velkommen
Kvalifikasjoner:- Utdannelse på masternivå eller tilsvarende, gjerne økonomi, statistikk, tekniske fag- Erfaring fra forsikring en fordel, men nyutdannede er velkomne til å søke- Analytiske evner og sterk tallforståelse- Gode Excel kunnskaper
Vi tilbyr:- Meget gode utviklingsmuligheter for den rette personen- Et dynamisk miljø, i et selskap i sterk utvikling og vekst- Konkurransedyktige betingelser- Sentrale lokaler på Aker Brygge- Firmahytte på HafjellVi er opptatt av å finne den rette personen, og da er du en som blir engasjert i Protectors idégrunnlag. Visjon, forretningsidé, overordnede mål og verdier. Du bør motiveres av å være Utfordreren, og kjenne deg igjen i verdiene Troverdig, Innovativ, Modig og Engasjert.
For nærmere informasjon om stillingen ta kontakt med Lars Christian Otterbeck (Chief UW) på telefon 41688137 eller Lars Ola Rambøl (Direktør Bedrift) på telefon 92068192.