Pangea Property Partners AS
Bank og Finans, Bygg, anlegg og eiendom, Rådgivning
Fulltid
Norge
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 29. september 2019
www.pangeapartners.no

Analytiker (research)

Har du lyst til å jobbe med analyse innenfor det nordiske eiendomsmarkedet?

PANGEA PROPERTY PARTNERS
Ønsker du å starte karrieren din i et selskap som er involvert i mange av de mest spennende oppdragene i Norden? Pangea Property Partners er en ledende rådgiver i det nordiske eiendomsmarkedet, og siden 2010 har vi gjennomført over 400 transaksjoner med underliggende eiendomsverdi på cirka 300 milliarder kroner. Vi er nytenkende, vi har svært høy kompetanse innen eiendom, og vi har stor gjennomføringskraft. Derfor har vi også vært rådgiver i den største eiendomstransaksjonen i Norden i flere år på rad. Vi er drøyt 30 ansatte, og har kontorer i Stockholm, Oslo og London.

ANALYTIKER TIL OSLO
Vi søker nå en analytiker til vårt kontor i Oslo som skal ha hovedansvar for våre analyseprodukter. Vi er fleksible med hensyn til oppstart, men oppfordrer kandidater som kan tiltre snarest til å søke.

ARBEIDSOPPGAVER
Som ansvarlig for analyseproduktene i Oslo vil du jobbe tett med CEO & Head of Research, men også andre analytikere og associates. Vi stiller høye krav til engasjement og ansvarlighet, og forventer at du holder deg løpende oppdatert og er interessert i det som skjer i eiendomsmarkedet. Til gjengjeld tilbyr vi muligheten til å jobbe i et spennende miljø med potensial for en bratt læringskurve.

Du vil blant annet få jobbe med:
•Løpende analyse av eiendomsmarkedet
•Sammenstilling av foredrag om relevante temaer som blant annet økonomiske trender, aktører, etc.
•Utarbeidelse av våre ukes- og månedsrapporter
•Bistå analytikere / associates med markedsanalyser ifm. konkrete transaksjoner og innsalgsmøter
•Videreutvikling av våre analyseprodukter

VI SØKER
Nå leter vi etter en ambisiøs person som har solide analytiske evner og høy faglig kompetanse. Du må ha høyere økonomisk utdannelse, gjerne med spesialisering i samfunnsøkonomi, og det er en klar fordel om du er interessert i eiendoms- og transaksjonsmarkedet.
Vi søker primært kandidater med 1-3 års arbeids-erfaring, men oppfordrer også nyutdannede til å søke.
Kandidaten må være initiativrik og selvgående, besitte høy arbeidskapasitet, og samtidig fungere godt i team.
Stillingen krever god skriftlig og muntlig fremstillings-evne, både på norsk og engelsk.

VI TILBYR
Hos oss får du faglige utfordringer i et corporate finance-miljø i vekst – med gode muligheter for å vise deg frem og vokse med selskapet. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og et uformelt arbeidsmiljø i eksklusive lokaler på Tjuvholmen.

SØKNAD
I tillegg til en god og gjennomtenkt søknadstekst, ber vi deg sende CV og vitnemål fra videregående og høyskole/universitet innen 29. september til rekruttering@pangeapartners.no. Vi gjennomfører intervjuer fortløpende.

HAR DU SPØRSMÅL, KAN DU KONTAKTE:
Frida Tosterud
Associate
mob: +47 41 46 83 01

Sondre Aa. Skjerven
Associate
mob: +47 93 44 24 77