Pareto Asset Management
Bank og Finans
Fulltid
Internasjonalt
Søknadsfrist: 31. oktober 2018
www.paretoam.com

Kredittanalytiker

Pareto Asset Management AS (PAM) er et datterselskap i Pareto-gruppen. Selskapet har en forvaltningskapital på 37 milliarder kroner, fordelt på aksjefond, kombinasjonsfond, rentefond, fond med frie mandater og individuelle avtaler om diskresjonær forvaltning. PAM er en flat organisasjon med store muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi er 55 ansatte og har kontorer i Oslo, Stockholm og Frankfurt. www.paretoam.com

Kredittanalytiker
Pareto Asset Management har god vekst i kapital under forvaltning i renteprodukter, og vi ønsker nå å ansette en ny analytiker. Vår nye kollega har inntil to års relevant erfaring, eventuelt en mastergrad i sikte innen sommeren 2019. Vi søker etter en faglig sterk og arbeidsom person som kan tenke seg en videre karriere i verdipapirforvaltning.

En sentral arbeidsoppgave vil være analyse av norske og nordiske obligasjoner og selskaper, spesielt innenfor high yield. Du vil i tillegg bistå våre forvaltere med andre analyser etter behov, og du vil kunne bli med på kundemøter for å presentere våre renteprodukter.

Forvaltningsavdelingen består av 20 personer, hvorav fem personer arbeider på heltid med forvaltning av renteprodukter. Vil du bli den sjette?

Vi ser etter deg som:
- Har inntil to års relevant erfaring eller snarlig mastergrad
- Har solide akademiske resultater
- Har interesse og forståelse for finans
- Er nøyaktig, serviceinnstilt, strukturert og proaktiv
- Har god innsikt i Excel og andre kvantitative hjelpemidler
- Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Spørsmål om stillingen kan rettes til investeringsdirektør Finn Øystein Bergh, telefon 41 50 91 11. Søknad med CV og karakterutskrift sendes innen 31. oktober 2018 til finn.oystein.bergh@paretoam.com og merkes med «analytiker» i emnefeltet.