THEMA Consulting Group
Energi, Rådgivning
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 26. august 2019
Marius Holm Rennesund
t: 99649610
e: marius.rennesund@thema.no
www.thema.no

Analytiker/konsulent

THEMA Consulting Group er et ledende konsulentselskap med energi- og transportsektoren som spesialområder. Vi hjelper kraftselskaper, kraftintensiv industri, transportetater, bransjeorganisasjoner, myndigheter og andre aktører med å navigere gjennom utfordringer og muligheter i en verden i rask endring.
Vår unike posisjon er tuftet på at vi er spesialister på viktige drivkrefter for utviklingen i sektorene, som politikk, markedsutvikling og teknologi, og kan bruke dette til å forstå aktørenes strategiske utfordringer og handlingsrom. Vårt arbeid støttes av analyser basert på avanserte egenutviklede modeller. THEMA jobber dypt og langsiktig med viktige kunder i Norge og Norden, og har en raskt økende oppdragsmengde i kontinentaleuropa.
THEMA søker etter kandidater med relevante mastergrader som siviløkonomi, samfunnsøkonomi, sivilingeniør, kybernetikk etc. med svært gode akademiske resultater. Vi ser både etter kandidater som er nyutdannede og som har noen års erfaring fra konsulentbransjen. Skal du passe hos oss, må du være faglig sterk, selvstendig og ønske å jobbe med utfordrende problemstillinger innen energi, marked- og teknologi.
Vi ser etter kandidater som har:
- Sterke analytiske egenskaper- Interesse for og kjennskap til kraft-, transport eller fornybarnæringen- Ønske om å jobbe som konsulent og evne til å håndtere kunder på en god måte- God formuleringsevne; skriftlig og muntlig på både norsk og engelsk. Tyskkunnskaper er en fordel.- Trives med å jobbe i team og håndtere en hektisk jobbhverdag- Kjennskap til programmering (for eksempel R/Python) og optimering er positivt, men ikke et krav
Hos oss får du:- Mulighet til å jobbe med krevende og viktige problemstillinger i spennende bransjer- Utvikle dybdekompetanse gjennom tett samarbeid med THEMAs eksperter fra ulike fagområder- Utvikle bred bransjeforståelse ved å jobbe for ulike typer kunder og med mange ulike problemstillinger- Utvikle konsulentferdigheter og effektive arbeidsmetoder i et trivelig og uhøytidelig arbeidsmiljø- Påvirke egne arbeidsoppgaver og tidlig få ansvar i et relativt lite konsulentselskap- Være med på morsomme aktiviteter i og utenfor arbeidstiden
Hvis dette er noe for deg, vil vi gjerne ha din søknad med CV og karakterer innen 26. August. Utvalgte søkere vil bli kontaktet for intervju hvor vi kan bli bedre kjent og undersøker nærmere om vi er et godt valg for hverandre.