Ontogeny Group
Rådgivning
Fulltid
Internasjonalt
Søknadsfrist: 10. januar 2020
www.ontogeny.no

Analytiker innen Management Consulting

Har du gründerinstinkter og samtidig ambisjoner om å jobbe som konsulent og med investeringer? Da kan kanskje Ontogeny være noe for deg.

Vi er et relativt nystartet selskap i vekst som består av erfarne toppledere og konsulentpartnere samt noen talentfulle analytikere. Vi har en uformell arbeidsstil, stor arbeidskapasitet og brenner for å få Ontogeny til å bli det beste stedet å jobbe for unge mennesker som virkelig vil noe. De beste selskapene er de som setter de ansatte – og ikke kunden – først. Og vi skal bli en av de beste.

Den rette kandidaten vil få stort ansvar tidlig, og vil arbeide med mange utfordrende oppgaver sammen med ulike kunder og våre lovende porteføljeselskaper. Vi kan tilby en svært god læringsarena, varierte arbeidsoppgaver og store påvirkningsmuligheter.

Hvem tror vi kan trives og lykkes hos oss?
- Du er nok sterk faglig, men må ikke ha all verdens erfaring
- Du har etter all sannsynlighet gjort det svært godt på dine masterstudier
- Du har sannsynligvis studert «business» i hele eller deler av studiet ditt, men kan gjerne ha en annen fagbakgrunn også
- Du har kanskje noe relevant arbeidserfaring, men trenger ikke nødvendigvis ha det
- Du må ha den rette holdningen og være ambisiøs
- Du liker å «knekke nøtter», og trives med analytisk arbeid, men er ikke redd for å møte og presentere for kunder – det er de vi lever av
- Du er som en svamp når det gjelder ny kunnskap og liker å bli kastet ut på dypt vann, men har også gode støttespillere internt til å bidra når det blir for dypt
- Du trives med å arbeide sammen med andre, men kan også jobbe selvstendig
- Du har god «motor» og vet forskjellen på «good» og «great»
- Du anser deg selv som vitebegjærlig, nysgjerrig og omgjengelig

Den som vil kunne passe hos oss er nok også attraktiv for mange andre spennende miljøer. Så hvorfor skal du vurdere å jobbe hos oss?

Du får ikke et strømlinjeformet utviklingsprogram med toukers opphold på et kurssted i California, men du får en unik mulighet til å jobbe svært tett sammen med personer som har bred erfaring fra topplederposisjoner i store selskaper og partnerroller i ledende konsulentvirksomheter.

Du kommer ikke til et stort system med velsmurte prosesser, men får en unik mulighet til å være med og forme prosjektene og miljøet, og slipper det rutinepregede arbeidet et stort selskap vil bære mer preg av.

Du blir ikke en del av et kjempestort miljø med mange unge kolleger; du får en god miks av yngre og erfarne som har det til felles at de er unge til sinns, uformelle og har godt humør.

Du får ikke markedets beste tilbud av diverse frynsegoder, men får muligheten til å investere i porteføljeselskaper på samme vilkår som Ontogeny, og etter hvert få eierskap i eget selskap.

Hvis du er nysgjerrig på å vite mer om oss, og tror du har det vi trenger, så tar vi svært gjerne en uforpliktende prat med deg – det er bare å ringe Bjørn Harald på 40 56 40 40.

Vennligst send søknadsbrev, CV og karakterutskrift fra videregående skole og høyere utdanning til Adam Sunde på as@ontogeny.no.
Om oss:
Ontogeny Group er et relativt nyetablert selskap med vekstambisjoner, og trenger allerede flere ressurser for å ta unna oppdragsmengden. Vi jobber med selskaper som er i oppstarts-, vekst- eller modenhetsfasen som trenger fornying og omstilling for å utvikle seg videre. Fellesnevneren er utvikling.

Vi tilfører kraft og presisjon i utvikling og realisering av en virksomhets forretningsmodell. Vi bidrar med strategisk og analytisk kompetanse som setter retning og gir grunnlag for en ambisiøs, men realistisk gjennomføringsplan. Vår kjernekompetanse er strategi, forretningsutvikling, corporate finance, resultatforbedringer og snuoperasjoner.

Ontogeny Group består av erfarne personer med toppleder- og seniorrådgiverkompetanse, med dokumenterte resultater fra både tidigfaseselskaper, vekstselskaper og store, modne selskaper.

Vi holder til i hyggelige lokaler i Nedre Slottsgate, og har konkurransedyktige lønns- og arbeidsbetingelser, inkl. gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Les mer om oss på www.ontogeny.no.