Itera
Rådgivning
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 20. oktober 2017
Andreas Almquist
t: 93 29 00 23
e: Andreas.Almquist@itera.no
www.itera.no

Analytiker - søknad vurderes fortløpende

Rådgivning i Itera løser forretningsmessige utfordringer i skjæringspunktet strategi, digitalisering og innovasjon. Sammen realiserer vi løsninger for våre kunder som er innovative, kundeorienterte og verdifulle. Vi er i kraftig vekst og søker nå flere ambisiøse og dyktige analytikere!

Om stillingen
Som nyutdannet i vårt team skal du hjelpe våre kunder å møte kundebehov i konstant endring og skape nye inntektsstrømmer. Du vil jobbe på prosjekter innen strategiutvikling, digital transformasjon, kundeorientering og innovasjon.

Din rolle vil innebære
- Deltakelse i prosjektteam hvor vi utvikler strategier, idéer og konsepter som skaper vekst for kundene våre
- Ansvar for kritiske analyser og bidra med fasilitering av strategiske prosesser
- Sikre analytisk innsikt og kreativ idéutvikling
- Utarbeidelse av prosjekttilbud og deltakelse på internprosjekter

Hvem er du?
Du har sannsynligvis en fersk mastergrad eller et par år med arbeidserfaring. Du deler vår interesse for hvordan digitalisering og innovasjon endrer bransjer og åpner for nye forretningsmodeller. Nå ønsker du å bruke din erfaring og pågangsmot i strategi- og innovasjonsprosjekter der flere fagdisipliner går sammen for å skape de beste resultatene for kunden.

Vi trenger deg som evner å gjøre det komplekse tydelig og som vet at kvalitativ innsikt og kreativ idéutvikling er like viktig. Du må trives godt med å jobbe med andre og evne å tilegne deg ny informasjon raskt. Når du omgås folk, skaper du raskt tillit og bygger troverdighet gjennom stødige leveranser.

Hvorfor Itera?
Vi ble i 2017 kåret til ett av Norges fem mest innovative selskaper. Hos oss står tverrfaglighet og gjennomføringskraft sentralt. Vårt unike fagmiljø består av strateger, innovatører, endringsledere, teknologer, tjenestedesignere, interaksjonsdesignere og kommunikasjonseksperter. Dette gjør oss i stand til å utfordre våre kunder med nye perspektiver og løse deres utfordringer helhetlig. Samtidig utfordrer det oss til å vokse, sammen.

I Itera får du mulighet til å virkelig utgjøre en forskjell! Vi er store, men samtidig små nok til at hver enkelt blir betydningsfull. Som et norskeid selskap er de store beslutningene kortreiste og alle blir sett og hørt.

Vi tilbyr
- Mulighet til å løse varierte og svært spennende oppgaver for ledende norske virksomheter
- Et tverrfaglig og hyggelig miljø som tenker nytt
- En rolle som vil utfordre deg til å vokse, personlig og profesjonelt
- Attraktive og inspirerende lokaler i Nydalen i Oslo

I Itera verdsetter vi hverandres kompetanse og lidenskap. Det som inspirerer oss er faglig utvikling, nyskapning gjennom godt samarbeid og å ha det gøy på jobb. Vi ser etter folk som deler vårt mantra: «Make a difference».

Om du kjenner deg igjen i denne beskrivelsen må du ikke nøle med å ta kontakt! For spørsmål om stillingen ta kontakt med Andreas Almquist (+47 93 29 00 23).