Pangea Property Partners AS
Bank og Finans, Bygg, anlegg og eiendom, Rådgivning
Deltid
Norge
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 29. september 2019
www.pangeapartners.no

Analytiker (deltid)

Vi søker engasjert økonomistudent til deltidsstilling ved vårt kontor i Oslo

PANGEA PROPERTY PARTNERS
Ønsker du å starte karrieren din i et selskap som er involvert i mange av de mest spennende oppdragene i Norden? Pangea Property Partners er en ledende rådgiver i det nordiske eiendomsmarkedet, og siden 2010 har vi gjennomført over 400 transaksjoner med underliggende eiendomsverdi på cirka 300 milliarder kroner. Vi er nytenkende, vi har svært høy kompetanse innen eiendom, og vi har stor gjennomføringskraft. Derfor har vi også vært rådgiver i den største eiendomstransaksjonen i Norden i flere år på rad. Vi er drøyt 30 ansatte, og har kontorer i Stockholm, Oslo og London.

DELTIDSANALYTIKER TIL OSLO
Vi søker nå 2 analytikere på deltid til vårt transaksjonsteam i Oslo, med oppstart høsten 2019. Som deltidsanalytiker kommer du til å jobbe bredt innenfor våre tre virksomhetsområder: eiendomstransaksjoner, corporate finance & analyse.

ARBEIDSOPPGAVER
Som deltidsanalytiker hos oss vil du jobbe tett med andre analytikere og associates, og bistå i oppgaver direkte knyttet til pågående transaksjoner, samt research-arbeid på løpende basis.
Du vil blant annet bistå med følgende:
•Analyse av eiendommer, selskaper og markedet
•Sammenstilling av presentasjoner
•Utarbeidelse av ukes- og månedsrapporter
•Finansiell modellering (verdivurderinger, M&A-analyse, investeringscase / LBO, etc.)
Vi stiller høye krav til engasjement og ansvarlighet, og forventer at du holder deg løpende oppdatert om det som skjer i eiendomsmarkedet. En deltidsanalytiker som imponerer vil ha gode muligheter for fulltidsjobb etter studiene!

VI SØKER
Nå leter vi etter flinke 3.- eller 5.-års økonomistudenter som har gode resultater å vise til, og som ønsker å lære mer om transaksjoner i et corporate finance-miljø.
Vi søker fortrinnsvis studenter med spesialisering i finans, og det er en klar fordel om du allerede er interessert i eiendoms- og transaksjonsmarkedet. Hvis du i tillegg har stor arbeidskapasitet og liker å ta og få ansvar, hører vi gjerne fra deg! Stillingen krever god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk.

ARBEIDSMENGDE & MILJØ
Vi søker studenter som kan jobbe cirka10 timer i uken, men med mulighet for mer i perioder, dersom det lar seg kombinere med skolen.
Hos oss får du faglige utfordringer i et profesjonelt, men uformelt arbeidsmiljø i eksklusive lokaler på Tjuvholmen.

SØKNAD
I tillegg til en god og gjennomtenkt søknadstekst, ber vi deg sende CV og vitnemål fra videregående og høyskole/universitet innen 29. september til rekruttering@pangeapartners.no. Vi gjennomfører intervjuer fortløpende.

HAR DU SPØRSMÅL, KAN DU KONTAKTE:
Frida Tosterud
Associate
mob: +47 41 46 83 01

Sondre Aa. Skjerven
Associate
mob: +47 93 44 24 77