Pangea Property Partners AS
Bank og Finans, Bygg, anlegg og eiendom, Rådgivning
Fulltid
Norge
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 29. september 2019
www.pangeapartners.no

Analytiker

Har du lyst til å jobbe med spennende eiendomstransaksjoner i hele Norden?

PANGEA PROPERTY PARTNERS
Ønsker du å starte karrieren din i et selskap som er involvert i mange av de mest spennende oppdragene i Norden? Pangea Property Partners er en ledende rådgiver i det nordiske eiendomsmarkedet, og siden 2010 har vi gjennomført over 400 transaksjoner med underliggende eiendomsverdi på cirka 300 milliarder kroner. Vi er nytenkende, vi har svært høy kompetanse innen eiendom, og vi har stor gjennomføringskraft. Derfor har vi også vært rådgiver i den største eiendomstransaksjonen i Norden i flere år på rad. Vi er drøyt 30 ansatte, og har kontorer i Stockholm, Oslo og London.

ANALYTIKER TIL OSLO
Vi søker inntil 3 analytikere til vårt transaksjonsteam i Oslo, med fleksibel oppstart fra oktober 2019 til juni 2020. Som analytiker kommer du til å jobbe bredt innenfor våre tre virksomhetsområder: eiendomstransaksjoner, corporate finance og analyse.

ARBEIDSOPPGAVER
Hos oss jobber du med flere transaksjoner parallelt og er med i store deler av transaksjonsprosessen. Vi stiller høye krav til engasjement og ansvarlighet, og forventer at du holder deg løpende oppdatert og er interessert i det som skjer i eiendomsmarkedet. Til gjengjeld tilbyr vi muligheten til å jobbe i et spennende og utviklende miljø med potensial for en bratt læringskurve.

Du vil blant annet få jobbe med:
•Analyse av eiendommer, selskaper og markedet
•Sammenstilling av presentasjoner
•Utarbeidelse av ukes- og månedsrapporter
•Finansiell modellering (verdivurderinger, M&A-analyse, investeringscase / LBO, etc.)
Videreutvikling av våre analyseprodukter

VI SØKER
Nå leter vi etter ambisiøse personer som har solide analytiske evner og høy faglig kompetanse. Du må ha høyere økonomisk utdannelse, gjerne med spesialisering i finans, og det er en klar fordel om du er interessert i eiendoms- og transaksjonsmarkedet.
Vi søker primært kandidater som er nyutdannet eller som har 1-3 års arbeidserfaring. Kandidaten må ha høy arbeidskapasitet og jobbe godt både selvstendig og i team. Stillingen krever god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk.

VI TILBYR
Hos oss får du faglige utfordringer i et corporate finance-miljø i vekst – med gode muligheter for å vise deg frem og vokse med selskapet. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og et uformelt arbeidsmiljø i eksklusive lokaler på Tjuvholmen.

SØKNAD
I tillegg til en god og gjennomtenkt søknadstekst,
ber vi deg sende CV og vitnemål fra videregående og høyskole/universitet innen 29. september 2019 til rekruttering@pangeapartners.no.
Vi gjennomfører intervjuer fortløpende.

HAR DU SPØRSMÅL, KAN DU KONTAKTE:
Frida Tosterud
Associate
mob: +47 41 46 83 01

Sondre Aa. Skjerven
Associate
mob: +47 93 44 24 77