Danske Bank
Bank og Finans
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 30. august 2019
danskebank.com/en-uk/careers/Students/Pages/Students.aspx

Corporate Finance Analyst

Som ledd i vår satsning på Corporate Finance søker Danske Bank ambisiøse analytikerkandidater.

Danske Bank Corporate Finance er en ledende nordisk rådgiver på fusjoner, oppkjøp og egenkapitaltransaksjoner. Vi kombinerer god forståelse av det nordiske kapitalmarkedet med et omfattende utvalg av finansielle løsninger som tilbys av Danske Bank-konsernet. Corporate Finance-teamet består av mer enn 80 erfarne medarbeidere i Oslo, London, København, Stockholm og Helsinki.

Som analytiker i vårt team vil du delta i vårt arbeid med fusjoner og oppkjøp, kapitalmarkedstransaksjoner og finansiell rådgivning til ledende industrielle og finansielle aktører i Norden. Arbeidsoppgaver vil inkludere selskaps- og industrianalyse, verdsettelse, samt utarbeidelse av presentasjoner, prospekter og lignende.

Du blir del av et offensivt, resultatorientert miljø hvor en dyktig medarbeider raskt vil få betydelig ansvar og muligheter. Vårt arbeidsmiljø er teamfokusert, dynamisk og utfordrende, noe som tillater at alle får mulighetene til å lære av hverandre og utvikle sine faglige ferdigheter. Vi jobber i nært samarbeid med våre kolleger i Norden og i London, samt med andre avdelinger innad i Danske Bank og vårt internasjonale partnernettverk.

Vi søker personer med et år igjen av en relevant utdanning (siviløkonom, sivilingeniør eller tilsvarende) med gode resultater. Du er analytisk av natur og trives med å jobbe i et hektisk arbeidsmiljø. Du har sterk interesse for finans og er ambisiøs, lærevillig og ansvarsbevisst.

Stillingen krever god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk.

Vi tilbyr:
Danske Bank Corporate Finance tilbyr konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår. Som analytiker hos oss får man tidlig ansvar og vil sammen med dyktige kollegaer jobbe med store norske og internasjonale kunder. Vi holder til i nye lokaler på Aker Brygge.

Interessert?
Skriftlig søknad med CV, karakterutskrifter fra videregående skole og høyere utdanning, samt eventuelle relevante attester sendes innen 30.08.2019.

Spørsmål til stillingene kan rettes til Kristoffer Repstad (tlf: +47 412 00 865) eller Henrik Gunnarsson (tlf: +47 406 44 783). Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Se www.danskebank.com/corporatefinance for mer informasjon om Danske Bank Corporate Finance.