Intility AS
IT
Fulltid
Østlandet
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 09. august 2020
Stine Dalen Sørgård
t: 24 10 21 01
e: stine@intility.no
www.intility.no

Advisor, Workplace Technologies

Vil du hjelpe selskaper med å ta gode innkjøpsvalg av IT- og produktivitetsutstyr?

Intility er en komplett teknologiplattform som benyttes av over 600 selskaper. Vi består av mer enn 370 medarbeidere som bidrar til å digitalisere morgendagens selskaper. Med teknologi som kjernevirksomhet og en snittalder på 28 år, jobber vi sammen for å skape noe som er større enn summen av den enkelte.

Intility er i sterk vekst, og vi fortsetter å styrke vår satsning på Intilitys Workplace-plattform. I Workplace Technologies jobber vi for at selskaper skal kunne utnytte kraften i hver enkelt medarbeider, ved at å ta et ende-til-ende-ansvar for plattformen til den moderne arbeidsplassen. Som Advisor i Workplace Technologies vil du sammen med trivelige kollegaer få en viktig rolle som digital rådgiver for alle våre kunder ved innkjøp og utskiftning av IT- og produktivitetsutstyr, som PC-er og mobile enheter. Du vil også få muligheten til å opparbeide deg sterk faglig kompetanse innenfor ulike teknologier. I tillegg til å hjelpe selskaper med å gjøre informerte innkjøpsvalg, vil du kunne bli en viktig bidragsyter til å videreutvikle Intilitys digitale innkjøpsplattform, som står for over 10 000 årlige anskaffelser.

Intility tar et helhetlig ansvar fra teknisk device-administrasjon til data-dreven support og utstyrsrådgivning. Dette gjør at du vil bli en del av et kompetent og sammensatt miljø, der kunnskapsdeling står i fokus. Med et unikt, tverrfaglig samarbeid på toppen av en industrialisert tjenesteplattform, håper vi at du sammen med oss vil være stolt av å kunne gi gode brukeropplevelser som gjør en forskjell i hverdagen. Du vil ha en bratt læringskurve, samtidig som du har muligheten til å hjelpe selskaper å ta i bruk teknologi for å øke egen konkurransekraft. Stillingen krever ingen tekniske forkunnskaper, men vi håper du tar med deg nysgjerrighet og ikke minst et sterkt ønske om å lære mer om teknologi.

Vi ser etter deg som:
- Har bachelor- eller mastergrad
- Er nyutdannet eller har opptil 2 års erfaring
- Interesseres av skjæringspunktet mellom teknologi og business
- Får energi av å hjelpe kunder med din kompetanse
- Har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
- Er strukturert og har stor arbeidskapasitet
- Hjelper kollegaene dine, ikke fordi du må, men fordi du har lyst
- Er nysgjerrig og ønsker faglige utfordringer

Hos oss:
- Representerer du et konsept du er stolt av
- Får du utfordrende arbeidsoppgaver fra dag én
- Får du kontinuerlig faglig påfyll gjennom Intility Academy
- Blir du kastet rett ut i det, riktignok med god hjelp fra de hyggelige kollegaene dine
- Betyr det noe at du kommer på jobb for vi er avhengig av din kunnskap
- Vil du bli en del av et energisk miljø med mange sosiale happenings
- Må du jobbe hardt, men du kommer til å glede deg til å gå på jobb

Hvordan er det å jobbe i Intility?
I Intility er vi opptatt av at de ansatte trives på jobb og sammen med hverandre. Vi har ulike treningsgrupper som løpegruppe med profesjonell løpetrener og et fotballag i bedriftsligaen. I helgene kan man dra på fotballkamp på Intility Arena med familie, venner og kollegaer, eller på fjellet på en av våre firmahytter på Norefjell Ski og Spa Resort. I tillegg arrangeres det flere sosiale og faglige arrangementer gjennom året. For at du skal være i flyt i hverdagen serverer Intility frokost, lunsj og ettermiddagsmat til alle ansatte. I tillegg lager vi middag til alle som ønsker å ta det med hjem til seg og sin familie.

Last opp søknad, CV, samt karakterutskrifter fra vgs. og høyere utdanning som vedlegg.