Kearney
Rådgivning
Fulltid
Internasjonalt
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 23. februar 2020
Marius Vik Tvedte
t:
e: marius.vik.tvedte@kearney.com
www.kearney.com

Accelerate – Top Candidate Program

Kearney (tidligere A.T. Kearney) søker ambisiøse studenter til vårt Top Candidate Program.

Kearney er et av verdens ledende konsulentselskaper innenfor strategisk rådgivning, og har siden etableringen i Chicago i 1926 vært en betrodd rådgiver for mange globale virksomheter over et bredt spekter av bransjer. Vi bistår ledende nordiske selskaper med å løse varierte og utfordrende problemstillinger, relatert til eksempelvis M&A, strategiutvikling og operasjonell forbedring. Å jobbe som konsulent hos Kearney vil gi en bratt læringskurve og en solid plattform for videre karriereutvikling. Vårt Oslo-kontor tilbyr det beste av to verdener: et sammensveiset og vennlig miljø lokalt, samtidig som man er del av et ambisiøst globalt firma.

Som deltager i vårt Top Candidate Program vil du få et innblikk i hvordan det er å jobbe med management consulting. Du vil få veiledning og støtte fra en personlig mentor, samt møte og samarbeide med andre ambisiøse studenter. Programmet vil foregå over to samlinger på Kearneys Oslokontor med påfølgende middag torsdag 5. mars og torsdag 23. april.

I tillegg vil deltagere få personlig oppfølging gjennom våren. Vi har som mål å forberede deltagerne til intervju og gi verdifull innsikt fra våre prosjekter.

Vi ser etter kandidater med:
- Sterke akademiske resultater fra utdanning innen teknologiske eller økonomiske fag
- Gode samarbeidsevner og interesse for teamarbeid
- Sterke analytiske ferdigheter og evne til å jobbe strukturert
- Velutviklet evne til å kommunisere

NB! Deltakelse i programmet sikrer alle deltakerne et jobbintervju i den kommende rekrutteringssesongen (fast stilling eller intern, avhengig av ditt årskull). Kearney dekker alle reisekostnader i forbindelse med samlingene.

Søk ved å laste opp CV, karakterer og andre relevante dokumenter på vår søknadsportal!

Ta gjerne kontakt med Marius Vik Tvedte dersom du har noen spørsmål.

---

Søknadsfrist: 23. februar

----