Amesto Accounthouse Bergen
Regnskap og revisjon, Rådgivning
Fulltid
Vestlandet
Søknadsfrist: 13. oktober 2019
www.amestoaccounthouse.no/#to

Økonomikonsulent (Deltid)

Amesto AccountHouse ble etablert i 2004 og er blant landets ledende økonomihus. Vi er ca. 240 ansatte i Norden med avdelingskontorer i Norge, Sverige og Danmark. Nå søker vi deltidsansatte til vårt kontor på Møhlenpris i Bergen.

Om stillingen:
Som økonomikonsulent hos Amesto Accounthouse vil du jobbe med regnskap, økonomistyring, og rådgivning. Sammen med ditt team vil du ha ansvar for en kundeportefølje bestående av små og mellomstore selskaper innenfor ulike bransjer. Deltidsstillingene har oppstart i januar, 2020.

Ønskede kvalifikasjoner & egenskaper:
• Påbegynt høyere utdannelse innenfor økonomi med solide akademiske resultater.
• Evne til å være presis og effektiv med numerisk informasjon.
• Gode kommunikasjonsferdigheter.
• Interesse for regnskap og økonomi.
• Ønske om å jobbe i team.

Aktuelle kandidater vil bli invitert til en rekrutteringsdag torsdag 17. oktober ved vårt kontor i Bergen for å bli bedre kjent, etterfulgt av middag og mingling.

Hos Amesto strekker vi oss for å skape et «Awesome place to work» og verdsetter sosial trivsel og aktivitet, i tillegg til en god work-life-balance. Flere av våre deltidsansatte studerer ved NHH, og noen er tidligere studenter fra NHH. Vi ønsker å legge opp til en arbeidshverdag som gjør det enkelt å kombinere studier med jobb.
For å søke på stillingen ønsker vi at du sender en mail med karakterer fra VGS og høyere utdanning, CV og søknadsbrev i én PDF-fil til jobbsoker@amesto.no
Ta kontakt med Frederik Drageset (frederik.drageset@amesto.no) eller Jørgen Frøyen (jorgen.froyen@amesto.no) dersom du lurer på hvordan det er å jobbe hos Amesto, eller har spørsmål vedrørende stillingen.