EY
Bank og Finans, Regnskap og revisjon, Rådgivning
Fulltid
Norge
Lenke til stillingsannonse
Søknadsfrist: 15. september 2019
EY Norge
t:
e: rekruttering@no.ey.com
www.ey.no

Åpen søknad - nyutdannede med oppstart høsten 2020

Motiveres du av komplekse utfordringer og muligheten til å sette preg på utviklingen av dagens samfunn? Ønsker du å videreutvikle din faglige og personlige kompetanse i et kunnskapsrikt og motiverende miljø? Da er EY det rette valget for din karrierestart!

Som et av verdens ledende kompetansehus og med prosjekter, kunder og kollegaer i alle bransjer, både lokalt og globalt, kan vi tilby deg varierte karriere- og læringsmuligheter. Vi er opptatt av å hjelpe deg å forme din karriere og tilbyr alle våre ansatte en rekke kurs, både innad og på tvers av forretningsområder. Vår organisasjonskultur er tuftet på en teamtankegang, bygget opp av åpenhet, ærlighet og engasjement. Vi har et pulserende sosialt miljø - også etter arbeidstid – som gir deg muligheten til å stifte bekjentskap med medarbeidere fra alle avdelinger.

Vi søker medarbeidere til alle våre kontorer i Norge. Hvilke forretningsområder som er representert ved de ulike kontorene våre finner du informasjon om under. Hvis du tror du vil trives i EY og har egenskapene vi ser etter, så har vi følgende muligheter for nyutdannede med oppstart høst 2020 (skulle du ønske en annen oppstart vil det også være muligheter for det):