Swedbank inviterer til lunsj og intro til prosjektfinansiering av fornybar energi i Norden


Swedbank er en av de ledende bankene på finansiering av fornybar energi i Norden. I løpet av to timer vil dere lære mer om hvordan finansbransjen tenker rundt finansiell modellering og hvordan gjeldsfinansiering av vindparker gjennomføres.

Meld deg på via linken under, det er begrenset med plasser. Vi håper å se deg til et spennende faglig og interaktivt foredrag!


https://swedbank.candario.com/job/Etp3807UczLnSwedbanks norske virksomhet inngår i bankens Large Corporates and Institutions enhet (LC&I), som tilbyr rådgivning og investeringstjenester til bedrifter og investorer i Norden og Baltikum. Vi har kontorer i Oslo, Stockholm, Malmö, Göteborg, Riga, Tallinn, Vilnius, Helsingfors, København, Shanghai, New York, Johannesburg og Luxembourg. På vårt kontor i Oslo er vi rundt 150 ansatte.

I midten av 2017 inngikk Swedbank et strategisk partnerskap med Kepler Cheuvreux, og med det skaper vi et ledende meglerhus med sterk lokal tilstedeværelse i Norden.

Hos Swedbank får du muligheten til å se kapitalmarkedet fra flere avdelinger. Du får tidlig mye ansvar og hos oss vil du være i tett dialog med selskaper og investorer. Vi tilbyr store personlige utviklingsmuligheter og en bratt lærekurve i et dynamisk og sterkt faglig miljø.