Deloitte inviterer til Audit For Tomorrow 31. oktober

  • 14. October 2019
    23:59 - 23:59
  • Oslo - Deloittes hovedkontor i Oslo

Bli med Deloitte på arrangementet «Audit for Tomorrow» og få innsikt i hvordan det er å jobbe med revisjon både nå og i fremtiden. 

Revisjon er i en rivende teknologisk utvikling som vil endre yrket for alltid.For å vise dere hvordan dette foregår i praksis inviterer vi deg som student til et to-dagers arrangement her hos oss i Deloitte.

Formålet er å gi deg som student et innblikk i hvordan revisjonsyrket ser ut i dag i en sterkt digitaliserende verden, og samtidig la deg få bli kjent med Deloitte som potensiell fremtidig arbeidsgiver. Du vil også få et innblikk i framtidens revisjon. Under arrangementene får du treffe ansatte i Deloitte, lære om digitale verktøy og ta disse i bruk ved å delta i workshops og teamarbeid. Under arrangementet kommer du til å bli bedre kjent med fagområder som analytics, big data, automatisering - ord som har gått fra å være buzzwords til å endre vår arbeidshverdag fullstendig. Etter en innholdsrik første dag avslutter vi torsdagen med middag i Barcode hvor du får muligheten til å bli bedre kjent med oss.

Når: 31. oktober fra klokken 09.00 til 1. november klokken 16.00 

Hvor: Deloittes hovedkontor i Oslo.

Hvem: For deg som er student og nysgjerrig på fremtidens revisjon på 3. eller 4. kull.

Søknadsfrist: 14. oktober kl. 23:59

Vi ønsker at din søknad består av CV, karakterutskrift og motivasjonsbrev om hvorfor du vil delta på "Audit for Tomorrow".  Deloitte dekker eventuelle reisekostnader og opphold, samt bevertning under arrangementet.