A/S Nestle Norge

Annet
101-500 ansatte
Hoffsveien 1 A, 0275 OSLO, Østlandet
www.nestle.no

Alle nordmenn eier litt av Nestlé gjennom det norske oljefondet. Vil du være med å skape verdier?

Nestlé SA er verdens største mat- og drikkevareselskap, og ledende innen ernæring, helse og velvære. Selskapet har over 2000 globale og lokale varemerker, og virksomhet i over 150 land. Nestlés forretningsmodell er å skape verdier både for aksjonærene, men også for lokalsamfunnene – vi kaller det Creating Shared Value.

I Nestlé Norden er vi ca. 1650 ansatte og omsetter for ca. 850 millioner Euro. A/S Nestlé Norge har ca. 360 medarbeidere og hadde en omsetning på ca. 1,9 milliard kroner i 2014. Våre viktigste varemerker er NESTLÉ BARNEMAT, NESCAFÉ, NESPRESSO, DOLCE GUSTO, NESQUIK, MAGGI, FITNESS, PURINA - FRISKIES, AFTER EIGHT, LION og SMARTIES. Et produkt fra Nestlé holder høy og jevn kvalitet.

Nestlé Norges historie går helt tilbake til 1898 da Nestlé SA kjøpte sin første fabrikk utenfor Sveits – fabrikken for Viking Melk på Kapp. I dag holder vi til i moderne lokaler sentralt på Skøyen.

Nestléselskapene i Norden arbeider sammen som èn operativ enhet for å oppnå best effekt av våre ressurser. Vårt nordiske hovedkontor ligger i København. Vi tror på personlig utvikling, lagånd og lederutvikling, og mener dette er faktorer av avgjørende betydning for vekst i selskapet. Vi arbeider i en flat matrise- og prosjektorientert organisasjon, og fremmer en prestasjonskultur hvor vi har fokus på våre kunder og forbrukere.