Vi søker nyutdannede revisorer med oppstart høsten 2020. Søknadsfrist for studenter ved NHH er søndag 26. januar. Se stillingsutlysning her:https://emp.jobylon.com/jobs/53642-rsm-norge-as-rsm-soker-nyutdannede-revisorer-studenter-ved-nhh/

De fleste nyutdannede økonomer må jobbe med tall, samle sammen data, og omforme data til informasjon. Vet du hva du bør kunne hvis du har tenkt å jobbe med tall? Og vet du hva arbeidsgiver skulle ønske du kunne?
 
Siden vi ønsker mange motiverte og flinke søkere kommer vi nok til å snakke litt om hvilken fortreffelig arbeidsgiver RSM er, og om hvorfor revisjon fortsatt er fast-track til ledende økonomistillinger selv om alle snakker om at juniorrevisorene skal effektiviseres bort (det skjer ikke de neste fem årene, da er du uansett senior). Men vi skal også gi et innblikk i hvilke ferdigheter vi, og sannsynligvis alle andre som ansetter nyutdannede økonomer som skal jobbe med tall, ønsker at dere skal ha.
 
Vi kommer til å demonstrere bruk av Excel og Power BI som både effektive arbeidsverktøy og verktøy til å løse problemer. Vi vil vise roboter som sparer oss for mye tid uten å være spesielt smarte og avanserte. Avslutningsvis, siden vi tror dere er smartinger som ikke trenger å bli fortalt nøyaktig hva dere skal gjøre, det holder å forklare problemet, vil vi dele noen utfordringer med tips om teknologier vi tror kan løse dem.
 
Etter presentasjonen vil det serveres mat og drikke, og du får muligheten til å snakke med både vår CFO, rekrutteringsansvarlige og revisorer.
 
Vi gleder oss til å se deg!