Kjære NHH-studenter,

Boston Consulting Group ønsker alle studenter velkommen til bedriftspresentasjon på Lille Ole Bull, torsdag 6. februar. Presentasjonen vil bestå av ulike temapresentasjoner som vil belyse forskjellige sider av BCG. Etter presentasjonen vil det være servering av middag før kvelden avsluttes på Storm Bar. Mange ansatte vil fly over fjellet for å tilbringe en hyggelig kveld med dere, fortelle om BCG og gi dere mulighet til å bli bedre kjent med oss.

Det går buss fra NHH kl.17:15. Dere kan også møte opp direkte på Lille Ole Bull (Øvre Ole Bullsplass 3) kl.17:30.

Alle påmeldte jenter invitres til å delta på uformell mingling på Lille Ole Bull i forkant av bedriftspresentasjonen. Det settes opp egen buss fra NHH kl.16:15, eller dere kan møte opp direkte på Lille Ole Bull kl.16:30.

NHH på dagtid:
Vi ønsker også veldig gjerne snakke med dere på stand i løpet av dagen, og vi kommer til å stå på NHH fra kl.10:00 til kl.15:00. Her har dere muligheten til å spørre om alt dere måtte lure på, og bli litt bedre kjent med BCG som selskap og noen av personene som jobber der.


Eventer:
Vi har også flere ulike eventer som gir deg en unik mulighet til å bli bedre kjent med oss, få bedre innsikt i konsulentbransjen og lære å løse case. Les mer om dette på jobbsøkerportalen til NU.


Vi gleder oss til å se dere!