Deloitte har gleden av å inviterer til bedriftspresentasjon på sitt kontor i Media City Bergen torsdag 16. januar. Her vil det være mange representanter fra både Oslo, Bergens- og Stavangerkontoret som gleder seg til å ta dere imot, og tilbringe kvelden sammen med dere.

Cecilia Flatum, leder for Consulting Norge, vil ønske dere velkommen før representanter fra våre ulike forretningsområder vil holde en kort pitch om hva vi arbeider med i Deloitte og arbeidshverdagen vår. Det vil også bli holdt en Q&A, før Deloitte etter presentasjonen inviterer til tapas og mingling i restauranten. Vi avslutter kvelden i kontorlandskapet til Deloitte for enda mer hyggelig mingling sammen med dere!

Oppmøte blir ved AUD C kl 17:00 for innsjekk, det vil bli satt opp busser fra NHH med avreise kl.17.15. Bedriftspresentasjonen starter i Media City Bergen (Lars Hilles gate 30) kl.17.45. Om dere ønsker å møte opp direkte på Media City Bergen kan dere se etter representanter fra NU og Deloitte ved inngangen som vil guide dere i riktig retning.

Vi står også på stand samme dag i Nybygget fra klokken 09.00. Kom gjerne innom oss på stand for en hyggelig prat med flere av våre ansatte, en kopp kaffe eller for å bli med i konkurransen vår.

Nedenfor er link for påmelding til bedriftspresentasjonen:
http://nu.nhhs.no/en/activities/bedriftspresentasjoner/vår-2020-forhåndssalg/2020-01-16

Vi gleder oss til å se dere!