Vi har gleden av å invitere til Ping, torsdag 14. mars!


I vår tid er teknologi dypt integrert i selve kjernen av samfunnet. En kompleks og effektiv infrastruktur som legger premissene for hvordan vi lever, presterer og kommuniserer. Det forventes oppetid. Høy fart og evig flyt. Marginene for feil er små, forventningene stratosfæriske. Bare de med en dyp forståelse for både teknologi, strategi og menneskelige behov vil klare å skille hva som er essensielt og ikke.


Utviklere som konverterer big data til big business gjennom avansert maskinlæring. Kloke hoder som lager strategier, og forvandler forretningsmål til digitale produkter som gir nye muligheter og nye inntekter. Rå designere med øye for visuell perfeksjon og interaksjon du ikke trenger å tenke på.


I Bekk har vi et av Norges aller beste fagmiljø innenfor strategi, teknologi og design, og vi i Bekk Management Consulting jobber tettere og tettere med både utviklere og designere i prosjektene vi er på. Vi trenger stadig mer teknisk kompetanse, mens vi samtidig ser at utviklere og designere har økt behov for strategi og forretningsforståelse for å kunne utvikle gode produkter og tjenester for kundene.


Vi ønsker å vise dere den faglige bredden som er hos oss, og ønsker dere velkommen til en spennende fagkveld med mange ulike foredrag, påfølgende middag og festligheter. Fagkvelden vil være like tverrfaglig som vi er, og bestå av både NHH-studenter og teknologi- og designstudenter fra andre skoler i Bergen.


På dagtid vil dere se oss på stand i Nybygget, mens kveldsarrangementet vil bli holdt i sentrum.
Vi håper du vil holde av datoen og bli bedre kjent med oss i Bekk!


Oppmøte er kl. 16.00 på Verftet. Det vil gå en buss fra NHH kl. 15.30, fra parkeringsplassen bortenfor inngang C.

Vi ses på torsdag!

Bekk