G2 Ocean ønsker velkommen til sin bedriftspresentasjon onsdag 6. mars.


Vi står på stand hele dagen fra klokken 09:00. Klokken 17:00 blir det presentasjon ved Director of Business Controlling Øyvind Moster og HR Director Berit Myklebust om hvordan det er å jobbe i verdens største shippingselskap innen Open Hatch segmentet. Etter presentasjonen blir det bespisning i personalkantinen.


Vi utlyser en deltidsstilling for en bachelorstudent som ønsker å utvikle seg innen shipping under studiet. Stillingen vil jobbe med oppgaver innen Trade Controlling og målet er at studenten skal utvikle sine oppgaver i G2 Ocean i takt med studiet. Ved fullendt Masterstudiet er det selvsagt gode muligheter for en fast stilling i G2 Ocean for denne kandidaten. Stillingen passer perfekt for faglig interesserte innen shipping og økonomistyring.


G2 Ocean er et joint venture mellom to av verdens ledende shippingselskaper Gearbulk og Grieg Star. Vi opererer en pool på 87 Open Hatch skip og 19 bulk skip, bestående av totalt 13 kontorer på seks ulike kontinenter med hovedkontor i Bergen. Selv om vi er et nytt selskap med oppstart første mai 2017, har eierne våre lange tradisjoner innen shipping.


G2 Ocean er en fremoverlent aktør og har mange ulike innovasjons og utviklingsprosjekter gående. Nylig vant vi blant annet en pris for bruk av blockchain teknologi for å håndtere Demurrage og Dispatch. Vårt stadige fokus på innovasjon og nytenkning gjør at vi også ønsker å profilere oss mer mot studenter ved NHH.