SEB ønsker velkommen til bedriftspresentasjon torsdag 28. februar.


Vi står på stand hele dagen før presentasjon kl. 17:15. Da vil vår briljante analytiker Ole Stenhagen fortelle litt om hvordan det står til i shipping-sektoren, og et knippe litt yngre NHH-alumnier vil fortelle om sin arbeidshverdag i sine respektive avdelinger. Etter presentasjonen ta vi dere med på en bedre middag på Sumo og det er vår tur til å bli bedre kjent med dere.


SEB er et ledende nordisk finansielt konsern. Vi mener at entreprenørånd og innovative selskaper spiller en sentral rolle i arbeidet med å skape en bedre verden. Vi er her for å hjelpe dem til å nå sine ambisjoner og lykkes gjennom gode og utfordrende tider. I Sverige og de baltiske landene tilbyr SEB finansiell rådgivning og et bredt spekter av finansielle tjenester. I Danmark, Finland, Norge og Tyskland er bankens virksomhet orientert mot corporate og investment banking, med et heldekkende tjenestespekter rettet mot næringsliv og institusjonelle kunder.


Det er SEBs samlede ekspertise som gjør oss til en verdsatt partner for våre kunder. Dette samarbeidet starter på hjemmebane med medarbeidere som trives og har det bra. I SEB jobber vi for å skape et arbeidsmiljø som er trygt, varierende og gir rom for frihet under eget ansvar. Vi ønsker å rekruttere åpne og engasjerte medarbeidere, og vi kan tilby et miljø hvor alle har mulighet til å utvikle seg. Å jobbe hos SEB betyr at du deltar i en svært dynamisk organisasjon. Vi tilbyr deg muligheter og spennende utfordringer, men det krever også et engasjement fra din side. Du må ville vokse med oss og ta ansvar for din personlige utvikling.