For aller første gang har vi gleden av å invitere til bedriftspresentasjon i Deloitte sine nye lokaler i Media City Bergen! Her er vi mange representanter fra både Oslo, Bergens- og Stavangerkontoret som gleder oss til å ta dere imot, og tilbringe kvelden sammen med dere.


 
Først vil vi har presentasjon der representanter fra våre ulike forretningsområder vil svare på spørsmål dere har om Deloitte og vår arbeidshverdag. Videre inviterer vi til tapas og hygge i restauranten, før vi trekker opp i kontorlandskapet til Deloitte.
Det vil bli satt opp busser fra NHH med avreise kl.17.15, mens selve presentasjonen starter i Media City Bergen (Lars Hilles gate 30) kl.17.45. Om dere møter opp her direkte kan dere se etter Deloitte-representanter som guider dere i riktig retning (dere skal inn en sideinngang, som er å finne til venstre for hovedinngangen).
 
Vi er selvfølgelig også å finne på stand i Nybygget hele dagen. Kom gjerne innom der for en prat med oss, en kopp kaffe eller for å bli med i konkurransen vår.
 
Vi gleder oss til å prate med dere på stand, og til å ta dere med til våre nye lokaler i Media City Bergen!
Ta en titt her om du er nysgjerrig på hva Media City Bergen er.
 
Vi sees!