Mandag 14. januar besøker vi NHH og inviterer til faglig foredrag, etterfulgt av mat, drikke og mingling. Flere av våre både junior og mer erfarne konsulenter og revisorer kommer, slik at det blir gode muligheter for å bli kjent med noen av oss som jobber i KPMG og spørre om det du måtte lure på.


Vi lover et interessant todelt foredrag om KPMG Digital og Fremtidens Revisjon:


KPMG Digital vil snakke om hvordan de har vokst 350% på 3 år, hva det kreves av de som jobber her og hvordan de skiller seg fra mange andre arbeidssteder. En nyansatt tidligere NHH-student vil fortelle om sine første 4 måneder og hva arbeidsdagen har bestått av. I tillegg vil det være en case presentasjon av årets summer intern prosjekt som handler om vekst strategi for et av verdens raskest voksende Fintech Selskaper.
Fremtidens revisjon handler om hvordan revisjonsbransjen har endret seg mot en stadig med teknologisk hverdag. I kampen om kundene er det nå ofte de som er best på teknologi og innovasjon som stiller sterkest. Det er her KPMG har en konkurransefordel. To fagpersoner fra revisjon vil fortelle om dette, om videreutviklingen av bruk av data og analyse i revisjon og hvordan deres hverdag ser ut.

Ta gjerne også turen innom standen vår i løpet av dagen. Vi ses!