Alt ække som du trur

Hva gjør egentlig en revisor i praksis? Hva skjer med CFO-rollen og hvordan påvirkes vi av digitalisering? Kan revisjonsbransjen være en aktuell karrierevei for deg? På vår bedriftspresentasjon får du et ærlig innblikk i en revisors hverdag, og hvordan vi tenker CFO-rollen i fremtiden. I tillegg til å få muligheten til å bli bedre kjent med vår daglig leder og vår CFO, kan du kanskje i tillegg få noen tips til hva du bør gjøre for å komme i posisjon i konkurransen om de spennende jobbene.

Du får møte Hans Ragnar, siviløkonomen med spesialisering i bedriftsutvikling, som skulle bli gründer – og hvert fall ikke revisor. Det viste seg at revisjon var noe helt annet enn det han trodde, og han valgte videre en MRR ved NHH. Hans Ragnar ble partner som 35-åring, og er i dag daglig leder i RSM Norge. Han innså fort at man trenger ikke være konsulent for å jobbe med forretningsutvikling og virksomhetsforståelse, og at det faktisk er sosialt å være revisor.

Per Øyvind, vår teknologidrevne CFO, tar også turen over fjellet for å hilse på NHH’ere. Han er siv.ing. fra NTNU, har MSc fra NHH, bransjeerfaring fra retail og FMCG der han har vært både controller og analytiker, og han har jobbet innen olje/gass og geomatikk som økonomisjef. Per Øyvind er tech-savvy og en råtass i økonomifaget og Excel. Så hva i alle dager fikk han til å begynne i et revisjonsselskap?

Hans Ragnar gir dere en ærlig fremstilling av hvordan det er å være revisor- og hva det faktisk innebærer. Per Øyvind forteller videre hva han bidrar med for at RSM skal klare å møte teknologiskifte, automatisering og digitalisering. Kan vi surfe på digitaliseringsbølgen og støtte oss på hva andre gjør, eller må vi aktivt gå i møte med disse utfordringene – og mulighetene?

Denne bedriftspresentasjonen vil med andre ord handle om fremtiden. Både deres og vår. Vårt mål er å tilføre dere noe. Vi tar utgangspunkt i vår bransje – revisjonsbransjen – og snakker litt om hvordan ting er og litt om hvordan vi tror ting blir. Kanskje får du noen tanker om hva du vil jobbe med eller hvem du vil jobbe for når du er ferdigutdannet. Det er uansett ganske sikkert at ikke revisjonsbransjen nødvendigvis er helt slik du tror.

Presentasjonene avsluttes med litt mat og drikke og mingling. Her kan du også benytte anledningen til å snakke karrieremuligheter med vår rekrutteringsansvarlig, Øyvind.

Velkommen!