Finans er et bredt begrep… I løpet av 45 min ønsker vi å gi en litt mer detaljert intro til hvilke muligheter som finnes i finansbransjen. Når man ikke har sett bransjen fra innsiden kan det være vanskelig å vite eksakt hvilke jobber som finnes: Aksje- og kredittanalytiker, megler, makro, Client Coverage, CorporateFinance og Loans & Syndication. Garantert læringsutbytte!

Når: 14.februar, 15.15-16.00


Meld deg på via linken under, vi håper å se dere til et engasjerende foredrag!
https://swedbank.candario.com/job/7MSLyOG68fWp
Swedbanks norske virksomhet inngår i bankens Large Corporates and Institutions enhet (LC&I), som tilbyr rådgivning og investeringstjenester til bedrifter og investorer i Norden og Baltikum. Vi har kontorer i Oslo, Stockholm, Malmö, Göteborg, Riga, Tallinn, Vilnius, Helsingfors, København, Shanghai, New York, Johannesburg og Luxembourg. På vårt kontor i Oslo er vi rundt 150 ansatte.

I midten av 2017 inngikk Swedbank et strategisk partnerskap med Kepler Cheuvreux, og med det skaper vi et ledende meglerhus med sterk lokal tilstedeværelse i Norden.

Hos Swedbank får du muligheten til å se kapitalmarkedet fra flere avdelinger. Du får tidlig mye ansvar og hos oss vil du være i tett dialog med selskaper og investorer. Vi tilbyr store personlige utviklingsmuligheter og en bratt lærekurve i et dynamisk og sterkt faglig miljø.