Microsoft University - en kick-start på karrieren! 


Microsoft University (MSU) er et utdanningsprogram for nyutdannede i regi av Microsoft for Microsoft sine kunder og partnerbedrifter. Programmet består av seks intensive uker med kurs og sertifiseringer, samt en fast stilling hos en av Microsoft sine partnere eller kunder. MSU har med partnerbedrift Amesto Firstpoint. 


Amesto Firstpoint er en del av Amesto TechHouse og lever etter misjonen “Simplifying Business”. Vi skaper bedre beslutninger ved å samle, analysere og visualisere data og tilgjengeliggjøre dem der beslutningene tas. Amesto Firstpoint ansetter de kun de beste og mest talentfulle innen våre fagområder, og har troen på at fornøyde ansatte og en kundeopplevelse som overstiger forventningene er viktige nøkkelfaktorer. Vi har hatt stor suksess med vårt trainee-program Firstpoint Academy over flere år. 


Amesto Firstpoint er mangeårig Gold Partner hos Microsoft innen områdene Data Analytics og Data Platform. En karriere som BI konsulent hos Amesto Firstpoint er lærerik, stimulerende og utfordrende.
Vi deler ut spennende gavekort du ikke vil gå glipp av! :) Link vil sendes ut på studentmailene deres Life is now: work somewhere awesome!