Perfekt informasjon finnes ikke. Derfor kan du alltid skaffe bedre informasjon, som vil gi bedre beslutninger. Det er grunntanken bak Geelmuyden Kiese.


Geelmuyden Kiese er Nordens største kommunikasjonsbyrå. Vi flytter makt og innflytelse i favør av våre kunder med strategisk og operativ kommunikasjon. Vi tror på kommunikasjon som et middel for å skape endring. Det krever innsikt, strategisk teft og kreativitet. Derfor jobber 130 medarbeidere med ulike mastergrader i Oslo, Bergen, København og Stockholm for å kombinere kunnskap på nye måter. For å få folk til å se noe nytt, eller se gamle ting i et nytt lys. Slik kan kommunikasjon endre atferd og skape endring.


I Geelmuyden Kiese søker vi mennesker med et sterkt samfunnsengasjement, solid forretningsforståelse og en brennende interesse for kommunikasjon. Gode resultater og et stort engasjement utenfor lesesalen er vesentlig. Vi ser etter dem som deler selskapets kjerneverdier: mot, sans for humor, integritet og åpenhet.


Vi søker dyktige og samfunnsengasjerte mennesker til 12 internships gjennom året.


Et internship hos Geelmuyden Kiese innebærer at du i 6 uker vil løse ulike utfordringer for våre kunder, godt støttet av gode kolleger. Du vil jobbe på team sammen med siviløkonomer, samfunnsøkonomer, sivilingeniører, litteraturvitere, statsvitere, sosiologer, journalister, markedsførere, medievitere, kreatører, IT-utviklere, filmskapere og grafikere. Vi lover at Geelmuyden Kiese er det stedet i Skandinavia der du kan lære mest om kommunikasjon og kommunikasjonsrådgivning.