Cisco er et globalt teknologiselskap med hovedkontor i Silicon Valley som er markedsleder innen nettverk, sikkerhet, datasenter og samhandlingsløsninger. På Lysaker er vi rundt 500 ansatte som jobber med alt fra salg og markedsføring, R&D, supply chain, service og ledelse. Vi har en arbeidskultur som er inkluderende, trygg og morsom og vi trives godt med å jobbe fleksibelt og dynamisk. Vi måler vår suksess på hvordan vi kan påvirke mennesker, samfunn og verden på en positiv måte ved hjelp av teknologi.


Video om Cisco Norge: 


https://www.youtube.com/watch?...


Kunne du tenke deg en sommer eller kanskje 1 år i Amsterdam?
Vi leter etter våre nye graduates og sommer interns og gleder oss veldig til å komme og fortelle dere litt om programmene vi har som altså er i Amsterdam for alle som kommer fra Norden.


Mads Lindback har selv vært gjennom vårt sommer internship og graduate program og jobber nå som Account Manager for Public Sector for Cisco Norge.


Dette er noe av det vi kommer til å snakke med dere om:
• Hvem er Cisco?
• Hvordan ser en hverdag ut for en AM hos oss?
• Hvilke muligheter har vi for studenter for å bli med i vårt graduate og sommer internship program


Etter bedriftspresentasjonen vil det være bespisning i personalkantinen, der det vil serveres burritos. Her vil du ha mulighet til å ta en prat og stille spørsmål til våre bedriftsrepresentanter.


Vi er også på stand fra 09.00 - 14.00 i nykantinen. Kom gjerne innom oss for en kopp kaffe og en prat.


Vi gleder oss!