Lurer du på hva en siviløkonom gjør i Geelmuyden Kiese? Da bør du komme på bedriftspresentasjonen vår tirsdag 17. september.


Vi er på NHH for å se etter samfunnsengasjerte studenter med solid forretningsforståelse til våre internships i 2020. Hvis du liker å løse komplekse problemstillinger,passer du hos oss.


Geelmuyden Kiese er et skandinavisk kommunikasjonsbyrå som jobber med innsikt, strategi og kreative løsninger. Vi flytter makt og innflytelse for kundene våre gjennom strategisk og operativ kommunikasjon.


Tirsdag 17. september arrangerer vi bedriftspresentasjon på NHH. Kom til Aud A for å lære mer om hvordan vi jobber strategisk med Norges største selskaper. Senere blir det pizza og mulighet til å slå av en uformell prat med tidligere NHH-studenter som jobber hos oss.


Fristen for å søke internship for 2020 er 27. september 2019 kl. 23:59. Du søker ved å fylle ut vårt søknadsskjema på nett på: https://gknordic.com/no/vi-utlyser-internships-for-2019/


Har du spørsmål, nøl ikke med å kontakte HR-direktør og rekrutteringsansvarlig Trude Greni. trude.greni@gknordic.com // + 47 916 99 144