Bain & Company er et av verdens ledende globale strategi-konsulentselskaper. Vi jobber med klienter på seks kontinenter med problemstillinger innen strategi, teknologi, organisasjon, M&A osv. 


Bain ble grunnlagt i 1973 på prinsippet om at konsulenter skal måle sin suksess i form av sine kunders økonomiske resultater. Fra 1973 til idag har Bains kunder vokst raskere enn aksjemarkedet med en ratio på 4:1.Bain jobber med å gjøre sine klienter mer verdifulle. Vårt fokus er på å levere resultater, ikke rapporter, til våre kunder. Vi legger stor vekt på å komme med praktiske anbefalinger og hvordan de kan implementeres.


Bain konsulenter fokuserer på effekt, ikke intellektuell eleganse. Vi er direkte, praktiske og jordnære. Vi kan tilby en spennende karriere i et internasjonalt miljø der du får mulighet til å jobbe med vanskelige problemstillinger til de største selskapene i Norge og i verden.


Vi inviterer til bedriftspresentasjon mandag 16. september i Personalkantinen og håper å bli bedre kjent med dere der. Etter presentasjonen blir det bespisning.