Kjære NHH-studenter,


The Boston Consulting Group ønsker alle studenter velkommen til bedriftspresentasjon på Lille Ole Bull, torsdag 26. september.
Presentasjonen vil bestå av ulike temapresentasjoner som vil belyse forskjellige sider av BCG. Etter presentasjonen vil det være servering av middag før kvelden avsluttes på Strom Bar. Mange ansatte vil fly over fjellet for å tilbringe en hyggelig kveld med dere, fortelle om BCG og gi dere mulighet til å bli bedre kjent med oss.


Det går buss fra NHH klokken 17:15. Dere kan også møte opp direkte på Lille Ole Bull (Øvre Ole Bullsplass 3) klokken 17:30.


Alle påmeldte jenter inviteres til å delta på uformell mingling og presentasjon om Women in Consulting, på Lille Ole Bull i forkant av bedriftspresentasjonen. Det settes opp egen buss fra NHH kl 16:15, eller dere kan møte opp direkte kl 16:30.


NHH på dagtid:
Vi ønsker også veldig gjerne snakke med dere på stand i løpet av dagen, og vi kommer til å stå på NHH fra ca kl 09:00 til kl 15:00. Her har dere muligheten til å spørre om alt dere måtte lure på, og bli litt bedre kjent med BCG som selskap og noen av personene som jobber der.


Vi gleder oss til å se dere!