Lyst på en karriere innenfor Management Consulting?


Vi ønsker alle studenter velkommen til bedriftspresentasjon i AUD B kl. 17:15. I løpet av presentasjonen vil du få et innblikk i hva Capgemini Invent gjør og lære mer om våre prosjekter og arbeidshverdag. En tidligere NHH-student vil også gå gjennom sitt første år i Capgemini Invent, og fortelle mer om hvordan det er å være nyansatt i vårt graduate program, Business Analysis Group.


Vi kommer også til å stå på stand i den nye kantinen fra klokken 10:00 til 15:00. Håper dere ønsker å ta en prat med oss der - det blir også konkurranser med muligheten til å vinne kule premier! Etter presentasjonen vil det bli anledning til å bli bedre kjent med våre konsulenter i en uformell setting. Vi inviterer til vinsmaking og bespisning i personalkantinen, der vi får vi besøk av vinspesialistene Anniken England og Ove Svendsen. Med sin bakgrunn som utdannede vinkelnere vil de introdusere oss for spennende tema innen gastronomi og vin.


Kvelden kan by på marrokansk lam servert med cous cous, mynte-yoghurt saus og kikert- og linsesalat. Til maten får vi teste både libanesisk og sør-afrikansk vin, og deretter lære mer om hvilken vin som passer best til maten vi får servert.


Vi gleder oss til å se dere på NHH onsdag 4. september!


Husk søknadsfristen for nyutdannede NHH-studenter til vårt graduate program BAG (Business Analysis Group) i Oslo søndag 8.september kl.23.59.


Vi søker også kandidater til:
1. Summer Internship 2020: søknadsfrist 22.september 23.59
2. Management Consulting Workshop (MCW): søknadsfrist 3.oktober 23.59


Søk gjennom karriereportalen eller via våre nettsider.


Merk: Ved allergier bes påmeldte vennligst ta kontakt med Næringslivsutvalget.