Vi har gleden av å invitere til Utfordringen, tirsdag 27. august!


I Bekk har vi et av Norges aller beste fagmiljø innenfor strategi, teknologi og design, og vi i Bekk Management Consulting jobber tettere og tettere med både utviklere og designere i prosjektene vi er på. Vi trenger stadig mer teknisk kompetanse, mens vi samtidig ser at utviklere og designere har økt behov for strategi og forretningsforståelse for å kunne utvikle gode produkter og tjenester for kundene.


Utfordringen er en konkurranse der dere blir kjent med oss gjennom ulike oppgaver knyttet til strategi, forretningsutvikling, dataanalyse og litt annen snacks. Gjennom Utfordringen ønsker vi å vise dere hvilke problemstillinger vi jobber med i hverdagen ute på prosjekter for å gi dere bedre innblikk i hvordan det er å jobbe som management-konsulent i Bekk.


På dagtid vil dere se oss på stand i Nybygget, før vi kjører igang Utfordringen i Personalkantinen. Her vil det bli servert pils og annen drikke, før vi drar videre til sentrum for en hyggelig middag når en vinner er kåret.


Hvert lag vil få utdelt en Mac, så alt du trenger å ta med er en god dose konkurranseinnstinkt og godt humør. Oppgavene vil være mulig å løse for alle kull.


Oppmøte er kl. 16.00 i Personalkantinen.


Vi ses på tirsdag 27. august!


Bekk