Hjertelig velkommen til bedriftspresentasjon med Accenture 22. august!


Under presentasjonen vil vi fortelle om:


- Hvordan Accenture jobber med Data Driven Consulting
- Hvilke karrieremuligheter som finnes hos oss
- Hvordan det er å ha summer internship
- Hva man kan forvente i løpet av sine første år som konsulent


Etter bedriftspresentasjonen tar vi med oss matlysten til Lanternen i sentrum for mat, drikke og lystig lag. Her vil dere møte flere av våre hyggelige konsulenter som kan besvare spørsmål som dere brenner inne med.


Bedriftspresentasjon er ikke det eneste som skjer på Accenturedagen!Vi arrangerer også:
- Interaktivt kurs i Data-Driven Consulting med egen påmelding her på nu.nhhs.no
- Konkurranse med vår egen Biztechsimulator på stand med premier
- CV-Feedback sessions med våre eksperter. For mer informasjon og påmelding, sjekk ut eget facebookarrangement


Muligheter i Accenture:


3. Kull - Accenture Discovery: Kom tett på konsulentbransjen, få en personlig mentor og vær med på inspirerende og morsomme nettverkssamlinger. Fast-track til Summer Internship-intervju


4. Kull - Summer internshipSeksukers ende-til-ende prosjekt for en av våre spennende kunder, tilpasset din profil. Rundt 40 deltakere fra ulike skoler som sørger for god stemning og sosialt opplegg gjennom hele sommeren.


5. Kull - Fast stilling (Graduate):Søk fast jobb og utforsk mulighetene ved å jobbe i verdens største konsulentselskap. Vi har muligheter innen Stategy, Consulting, Digital, Technology og Operations.


Accenture er et ledende globalt konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi, rådgivning, digitalisering, teknologi og outsourcing. Med over 1000 ansatte i Norge skal vi sammen med kundene våre få samfunnet til fungere bedre, slik at mennesker som lever der får det bedre. Vi kommer fra varierte bakgrunner, men jobber sammen. Med allsidigheten dette fører til, skal vi løse de største utfordringene selskaper, organisasjoner og etater står overfor. Dette gjør vi med entusiasme, kunnskap, innsikt og de aller siste og beste teknologiske løsningene. Vi har et bredt spekter av innovative verktøy, en læringskurve som aldri stanser og et globalt nettverk som gir oss verden av erfaringer å høste av. Vi holder oss alltid i forkant; vi skaper endringer over alt.