Danske Bank Corporate Finance inviterer til bedriftspresentasjon 21.08.2019 i Aud. A klokken 16:15. Etter presentasjonen går det buss fra NHH til Theatro i Bergen sentrum for bespisning og mingling.


Danske Bank Corporate Finance er en ledende nordisk rådgiver på fusjoner, oppkjøp og egenkapitaltransaksjoner. Vi kombinerer god forståelse av det nordiske kapitalmarkedet med et omfattende utvalg av finansielle løsninger som tilbys av Danske Bank-konsernet. Corporate Finance-teamet består av mer enn 80 erfarne medarbeidere i Oslo, London, København, Stockholm og Helsinki.


Du blir del av et offensivt, resultatorientert miljø hvor en dyktig medarbeider raskt vil få betydelig ansvar og muligheter. Vårt arbeidsmiljø er teamfokusert, dynamisk og utfordrende, noe som tillater at alle får mulighetene til å lære av hverandre og utvikle sine faglige ferdigheter. Vi jobber i nært samarbeid med våre kolleger i Norden og i London, samt med andre avdelinger innad i Danske Bank og vårt internasjonale partnernettverk.


Vi søker etter fulltidskandidater med oppstart høsten 2020, og interns som kan jobbe sommeren 2020 eller andre perioder i løpet av høst- eller vårsemesteret. Vennligst oppgi i søknaden når du er tilgjengelig. Vi søker personer med 1 år igjen (fulltid) og 1-2 år(internship) igjen av en relevant utdanning med gode resultater. Du er analytisk av natur og trives med å jobbe i et hektisk arbeidsmiljø. Du har sterk interesse for finans og er ambisiøs, lærevillig og ansvarsbevisst.


Skriftlig søknad med CV, karakterutskrifter fra videregående skole og høyere utdanning, samt eventuelle relevante attester sendes Danske Bank Corporate Finance via www.danskebank.no/jobb innen 30.08.2019.


Spørsmål til stillingene kan rettes til Kristoffer Repstad (tlf: +47 412 00 865) eller Henrik Gunnarsson (tlf: +47 406 44 783). Alle henvendelser behandles konfidensielt.


Se www.danskebank.com/corporatefi... for mer informasjon om Danske Bank Corporate Finance.


Send søknad og CV senest 30.08.2019.