KPMG Digital inviterer deg til lunsj!


I anledning vårt besøk på NHH, inviterer vi til en uformell lunsj hvor dere kan møte noen av våre konsulenter og få høre mer om hvordan det er å gå på jobb hver dag og selv bidra til kontinuerlig utvikling av egen arbeidsplass. KPMG Digital vokser raskt og er i rivende utvikling, som konsulent hos oss må man bidra til å radikalt endre og utvikle kundene våre. Vi jobber Ende til Ende innenfor området, med alt fra strategi, rådgivning, transformasjon, design og implementering. Vi jobber både med store nasjonale og internasjonale kunder, men også med oppstartsselskaper miljøene rundt dem.


Dette betyr at vi jobber med et stort spekter av tjenester, og kan ta kunden fra A til Å. Vi må være forberedt på å bidra på oppdrag som krever radikale endringer hos våre kunder og hvordan de driver sin virksomhet. Det krever blant annet at vi leverer bidrag til:


·     Strategi & Transformasjon: Strategi, Forretningsmodell, Transformasjon, Servicedesign, Kundereisen og hvilke produkter/tjenester man skal levere i fremtiden


·     Digitale Operasjoner: Designe og implementere en digital operasjonsmodell med Automasjon, Analytics og AI


·     Moderne Grunnmur: Etablere en moderne arkitektur, forretningssystem (CRM/ERP), sammen med nye samhandlingsløsninger


·     Agile leveranser: Rigge en moderne IT organisasjon som jobber agilt sammen med forretning  


Under lunsjen vil vi fortelle mer om hvordan vi jobber, og du vil møte både erfarne konsulenter og personer som nylig var ferdig med masteren sin. Vi har det høyt under taket og er klare til å svare på de spørsmålene du måtte ha. Vi gleder oss til å treffe deg!